В никакъв случай не мога да кажа, че се превърнахме

...
В никакъв случай не мога да кажа, че се превърнахме
Коментари Харесай

Белобрадова: Никога не сме изключвали ДПС за конституционната реформа

„ В никакъв случай не мога да кажа, че се превърнахме в заложници на Движение за права и свободи. От доста години сме подготвени за този диалог, в никакъв случай не сме го изключвали, той постоянно е бил в проектите на „ Да, България ”. Знаете, че главната философия на Демократична България е ориентирана към правосъдната промяна. Вярваме, че това е най-важната промяна, която би трябвало да се направи в републиката и която ще предопредели идващите десетилетия за развиването на страната. Наясно сме какво болшинство би трябвало за конституционни промени и в никакъв случай не е било поставяно под въпрос дали ще беседваме с всички политически сили в Народното събрание ”. Това съобщи депутатът от ПП-ДБ Елисавета Белобрадова.

„ По отношение на метода на Движение за права и свободи не може да направляваме този метод, а и не е наша работа ”, сподели Белобрадова. „ Да приказваме за имиджови вреди в този исторически миг за България, не виждам смисъл. Право на всяка парламентарна група е да каже кого предлага за състава на парламентарните комисии ”, изясни Белобрадова.

За своята идея в помощ на образованието и ниските резултати на матурите тя сподели, че тази осреднена оценка е обществената характерност. „ Важно е децата да посещават учебно заведение ”, съобщи тя пред " Нова нюз ".

Според нея оценката от матурите отразява просветителното равнище на хиляди младежи, които през годините не са получили задоволително поддръжка и отпаднаха от просветителната система. „ Осреднената оценка се получава от тези деца, които са били подкрепени, имали са опция да вървят на частни уроци и всичките хиляди деца, които израснаха в сегрегация, в цялостна беднотия и които в огромната степен не могат да се оправят с обикновена просветеност. Многото двойки на матурата би трябвало да ни приказват, че имаме бездънен обществен проблем ”, изясни депутатът от ПП-ДБ. Тя изреди непосещаването на учебно заведение, липса на връзка с просветителната система,

„ Има голямо разделяне сред децата, които живеят в огромните градове и децата, които вървят на учебно заведение единствено с цел да се нахранят и да са на топло през зимата. Това отразява огромен обществен проблем ”, сподели Белобрадова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР