В никакъв случай не бива да се избързва с мир,

...
В никакъв случай не бива да се избързва с мир,
Коментари Харесай

Полк. Владимир Миленски: Военната тактика на Украйна е „разузнаване с бой“

„ В никакъв случай не трябва да се избързва с мир, реализиран по подобен метод – преди беше китайското, а в този момент и африканското предложение се появява на масата, само че в тях се вижда двуличие, тъй като оферират по прикрит, мъчно завоалиран метод, отвод на Украйна от своите права и поклон към агресора. “

Това съобщи в студиото на „ Добро утро, Европа “ о.р. полк. Владимир Миленски, боен специалист и член на Атлантическия съвет.
Те споделят, че желаят мир и не ги интересува това, че Русия е агресор, изедник, изнасилвач, палач и военнопрестъпник и не ни интересува това, че Украйна страда, бива подложена на геноцид и екоцид. Това не е вик за мир, това е апел за насърчаване на експанзията по света, а тя в последните няколко години се въплъщава извънредно от Русия.
По думите на полк. Миленски новият стадий от войната е това, че Украйна сякаш стартира своята контраатака.

„ От една седмица виждаме едно гладко усилване на интензивността на бойните дейности по цялата фронтова линия, което не е в обичайните ни показа за взлом с големи количество въоръжение сили “, разяснява специалистът.
Този стадий е по-скоро това, което военните назовават „ разузнаване с пердах “. Един тип опипване на фронта и търсене на слабите места на съперника и вкарването му в подвеждане.
По думите на специалиста съветските войски са се окопали надълбоко и пробивът няма да е елементарен.

За разлика от съветския боен нрав, Украйна цени живота на своите бойци, уточни полк. Миленски.

„ Ние можем да бъдем потребни и с разнообразни типове артилерийски системи. Можем да бъдем потребни и с авиация – прословутите МиГ-ове “, сподели още той.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР