В никакъв случай мнозинството, което се формира около избора на

...
В никакъв случай мнозинството, което се формира около избора на
Коментари Харесай

Даниел Митов: Мнозинството за Рашидов не може да се пренася автоматично и за съставяне на кабинет

В никакъв случай болшинството, което се образува към избора на ръководител на Народното събрание, не може да се придвижва автоматизирано, че към този избор внезапно може да се случи и държавно управление. Няма по какъв начин това болшинство да се придвижи автоматизирано за съставянето на управническо болшинство. Това съобщи Даниел Митов от ГЕРБ пред Нова тв.

Правителство се сформира към болшинства с общи политически възгледи, подсети той.

Предлагаме да се дисциплинира бюджетът, сподели Митов. И предизвести, че той не би трябвало да бъде товарен с задължения, както заложил Асен Василев.

Минималната работна заплата е инструмент, тя не е нещото, което чупи бюджета и не основава всички проблеми в него във връзка с харчовете, изясни той. Въпросът е по какъв начин да се балансира бюджетът, тъй че да се влага в стопанската система и да се даде опция на бизнеса да диша.

В момента „ Промяната “ ни върна на кота нула, безапелационен бе депутатът от ГЕРБ. Преди 2 година имаше 12 милиарда фискален запас и още 3 милиарда по други сметки. Къде отидоха тези пари, попита той.

Цената на горивото може да бъде свалена, без да би трябвало да се компенсират тези 25 стотинки, те просто би трябвало да паднат, разяснява Митов. Според него може да се наложи мито върху вноса на съветски нефт, което ще възстановява цените върху равнищата отпреди 2 г.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР