В никакъв скучай не бива да правим компромис в стайлинга

...
В никакъв скучай не бива да правим компромис в стайлинга
Коментари Харесай

Смарт аксесоарите и модата

В никакъв скучай не трябва да вършим компромис в стайлинга си за сметка на умните ни аксесоари. Добрата вест, е че производителите на смарт дажджи до толкоз са усъвършенствали устройствата, че елементарно може да намерим подобаващи за нашия метод и жанр на живот. Тук сме подбрали пет продукта, които са идеални за дамите, които избират по-изисканите тоалети и не биха носили аксесоари, които да не се впишат с тях.
Смарт гривна
Смарт гривните са обичан аксесоар на интензивно спортуващите хора, тъй като мерят редица значими индикатори - изминато разстояние, изгорени калории, сърдечен темп и други. Fitbit Flex 2 Small Bangle е модел с извънредно моден и хубав дизайн. Смарт гривната е идеална за дамите искащи да наблюдават упоменатите индикатори, само че имат искания по отношение на външния тип на джаджата. Small Bangle ще се впише съвършено в тоалета ви, без значение дали отивате на публична вечеря или на по пиво с другари.
Смарт часовник
Умните часовници са доста известен смарт аксесоар и то не инцидентно. Те извършват всички функционалности на фитнес гривните плюс опция да се употребяват като независим смарт телефон. Повечето смарт часовници имат опция за слагане на сим карта, която ви разрешава да организирате позвънявания, да получавате и изпращате имейли, известия и вести от обществени мрежи. Дизайнът на смарт часовниците също е извънредно разнороден. Можете да избирате сред спортни, типичен и доста изискани модели с позлатен корпус да вземем за пример. Ако си търсите смарт часовник с изчистен и моден външен тип, KW18 е прелестен избор.
Смарт пръстен
Пръстенът Ringly не просто наподобява добре, само че и може да се синхронизира със смарт телефона, с цел да не пропускате позвънявания и известия, до момента в който пиете коктейли в обичания си клуб. Красивият външен тип и потребните смарт функционалности на този пръстен го трансформират в съвършен избор за всяка дама.
Стилно зарядно
Всички знаем какъв брой неприятно да сме на открито и да виждаме по какъв начин батерията на смарт телефона ни прогресивно понижава. Ако не желаете това да се случва, само че не обичате да носите елементарните портативни зарядни акумулатори, моделът на Кейт Спейд е съвършен избор. Дизайнерката е основала извънредно зарядно за Iphone, което се намира в дребен, хубав портфейл.


LuMee Duo - Светещ калъф за Iphone
Ако сте селфи фанатик и държите постоянно да изглеждате необикновено на фотосите си, наложително си купете този калъф. Само с натискането на един бутон предната и задната част на калъфа стартира да свети постоянно, когато имате потребност от малко спомагателна светлина.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР