В нея няма да видите бляскавото величие на брилянта, горещата

...
В нея няма да видите бляскавото величие на брилянта, горещата
Коментари Харесай

Черната перла, която променя съдби

В нея няма да видите блестящото великолепие на брилянта, горещата пристрастеност на рубина, магнетизма на лунния камък или детайлния рисунък на малахита. Тази изящна балерина на морските стихии, впечатлява със своята деликатна деликатност, фина чупливост и недостижимо великолепие. Това е перлата – най-загадъчният и изумителен измежду скъпоценните камъни!
Китайските философи са вярвали, че перлата е застинало „ ин “ (женско пасивно лунно начало), което ръководи стихията на водата и защищава от наводнения и суша. Счита се, че този олицетворяващ нежността и женствеността камък, усъвършенства емоционалността, интуицията, душевността и ускорява сантименталността. Древните римляни са считали, че магическите свойства на перлата се ускоряват от нейния цвят: жълтият носи благосъстояние, кафявият дава мъдрост, белият подсигурява независимост, зеленият обезпечава благополучие, а черният – обилие.

Според даосите, перлата е една от главните съставки на еликсира на безсмъртието, в който са влизали и змийска отрова, медна пита и вулканична пемза. Друго вярване гласи, че да се пие от седефена чаша или бокал, с сложена в него перла, укрепва виталните сили и подтиква силата на мозъка.

В предишното, най-богатите са потапяли перли в питието си, а съхранения искра на скъпоценния камък е подсигурил, че в напитките няма отрова. И до през днешния ден в Япония в бутилка с вино се поставя перла, с цел да се подсигуряват неговите положителни качества.

Мистичната мощ а перлите, провокира и интереса на астролозите, които предлагат това ювелирно прелъщение за представителите на зодиите Рак и Риби, а на Скорпионите да изберат тези с черен цвят. Особеност на скъпоценния камък е, че доста бързо привиква със своя собственик и не обича да го подаряват на различен. Разбира се, водеща роля имат и притежателите, които никога не желаят да се разделят с скъпите украшения.

Магнетизмът на перлата придава на деловия костюм стабилност, а на вечерния тоалет изисканост. Нейната повсеместност е същинско прелъщение за всяка стилна дама и благородно предизвикателство за всеки влюбен мъж.

Достъпно прелъщение за представителите и на двата пола са талоните на играта „ Черната перла “ . Един познавач на това украшение ще бъде весел с облага за 200 000 лв., други двама с по 50 000 лв., а шестима по 10 000 лв.. Наредете своето колие от облаги с „ Черната перла “! Талони на играта могат да бъдат закупени в комерсиалните обекти на Спорт Тото. Също в обектите на Спорт тото, както и онлайн на toto.bg, можете да извършите залози за 59-тия тираж. Джакпотът в играта „ 6 от 49 “ може да задоволи пристрастеността за разкош с прогнозната сума от 2 900 000 лв.. Мечтите за живот в извънреден лукс, ще поемат в вярната посока с облаги до 3 000 000 лв. от играта „ Тото 2 – Зодиак “, а печелившите цифри в играта „ 6 от 42 “ могат да се трансфорат в двоен триумф, тъй като прогнозният джакпот е 850 000 лв., а във Втори тото късмет на играта, облагите доближават до 115 000 лв..

Богатството е висок връх, на който ще срещнете единствено хората, които са пробвали да го изкачат.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР