В невероятен клип The Rio Times“ сподели кадри от улиците

...
В невероятен клип The Rio Times“ сподели кадри от улиците
Коментари Харесай

Дъжд от червеи вали от небето над Пекин

В необикновен клип „ The Rio Times “ показа фрагменти от улиците на Пекин, на който феновете могат да видят слузести същества, покриващи коли и тротоари, оповестява БГНЕС.

Според видеоклипове, оповестени в обществените мрежи, „ дъжд от червеи “ е наводнил Пекин тази седмица. На фрагментите е допустимо да се видят „ животните “, покриващи улици и транспортни средства.

Въпреки че от небето вали дъжд от червеи, клипът разкрива също по този начин, че всичко си върви както досега, а жителите просто покриват главите си с чадъри и не престават да се занимават със дилемите си, като че ли не ги заобикаля знакът на Страшния съд. И по този начин, по какъв начин безногите и безкрили твари са се издигнали във въздуха и са се озовали разпръснати по колите и улиците? Научното списание „ Mother Nature Network “ излезе с вероятен отговор, че леките създания може да са били отнесени от някой мощен вятър, който от своя страна да е основал ураганен ураган, откакто вятърът е намалял – нещо, което съгласно тях не е толкоз извънредно, колкото си мислите.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР