В неуместен и дори неприличен кадър бе запечатан днес съпредседателят

...
В неуместен и дори неприличен кадър бе запечатан днес съпредседателят
Коментари Харесай

Фотобомба: На какво е Кирил Петков?

В неудобен и даже непристоен кадър бе запечатан през днешния ден съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков. Камерите в пленарна зала го уловиха да си бърка в гърлото, най-вероятно като жест на омерзение към оратора на трибуната.

Въпросният жест на Петков бе засечен по време на изявлението на Станислав Балабанов от Има Такъв Народ, прецизира Критично.бг. Още с първите си думи депутатът от Има Такъв Народ обърна внимание на Кирил Петков, че е прекомерно прочувствен.

„ По-спокойно, господин Петков, доста сте прочувствен през днешния ден. Да не би да сте употребявали нощес нещо, за което ние не знаем? ”, риторично го попита Балабанов.

Точно в този миг някогашният министър председател насочи пръстите си към гърлото.

Междувременно журналистът Явор Дачков направи напълно съответно съмнение за положението на Кирил Петков през днешния ден, потвърждавайки, че е дрогиран. Ето какво написа той във фейсбук, малко откакто депутатите гласоподаваха отхвърли на Мария Габриел да предложи държавно управление:

„ По-големи жалкари в политиката не помня в последните 30 години. Апропо - сега Кирил Петков е друсан, вижда се от директното предаване от Народното събрание. Пълен шок! ”



Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР