В нещо, което може да се опише само като мимолетен

...
В нещо, което може да се опише само като мимолетен
Коментари Харесай

Ким Катрал се завръща за финала на новия Сексът и градът“

В нещо, което може да се опише единствено като краткотраен миг на холивудска разлъка, Ким Катрал ще се причисли към " Просто ей по този начин ", възраждането на " Сексът и градът " на Макс.


Актьорката ще се превъплъти в ролята на полово позитивната публицистка Саманта Джоунс за финала на втори сезон на сериала, заяви „ Variety “. Героинята ѝ ще се появи единствено в една сцена, в която организира телефонен диалог с Кари Брадшоу, изиграна от Сара Джесика Паркър.

Катрал е снимала епизодичната си роля на 22 март в Ню Йорк и в нито един миг не е била на снимачната площадка с Паркър или с водещия на сериала Майкъл Патрик Кинг.

" Ню Йорк пост " твърди, че екипът на сериала значително е бил държан в незнание по отношение на спецификата на сцената и че името на Катрал даже не е попадало в листата.

" Фактът, че го пазят в загадка, приказва, че има някакъв намек, че тя може да се върне - друг сезон, само че несъмнено това е нещо, което ще накара хората да се върнат за трети сезон ", споделя източник пред изданието.

Интересното е, че премиерата на сезон 2 на " Простоей по този начин " е на 22 юни - в същия ден, в който Катрал би трябвало да се появи и в нов сериал на Netflix – „ Glamorous “.

За финален път Катрал играе Саманта Джоунс в едва признатия " Сексът и градът 2 " от 2010 година Оттогава насам тя продължава да се занимава с разнородни актьорски планове, като се появява във филмите „ Filthy Rich “, „ Queer as Folk “ и „ How I Met Your Father “ по малкия екран, а напълно неотдавна - дружно с Робърт де Ниро във кино лентата " Кошмарно татенце ".

Тя също по този начин намерено съобщи нежеланието си да се завърне към франчайза " Сексът и градът ", откакто се отхвърли от третия игрален филм на фона на известията за омраза с Паркър.

Когато през 2021 година " Просто ей по този начин " дебютира по Макс - стрийминг услугата, известна преди този момент като HBO Max - почитателите разбираемо бяха любопитни по какъв начин сериалът ще адресира отсъствието на Саманта. Във кино лентата се твърди, че героинята се е преместила в Лондон след разрива с Кери и нейните приятелки, само че въпреки всичко тя направи няколко къси " появявания " посредством текстови известия.

Саманта не е единствената обичана героиня от " Сексът и градът ", която ще се завърне в идния сезон. Към актьорския състав се причислява и Джон Корбет, който се превъплъщава в ролята на Ейдън Шоу, влюбеният в Кери. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР