В нещо като традиция се превръща по време на връчването

...
В нещо като традиция се превръща по време на връчването
Коментари Харесай

Най-скандалният момент на наградите VMA

В нещо като традиция се трансформира по време на връчването на награди да се случва най-малко по един абсурден миг. И с цел да не останат по-назад от Оскарите и шамара на Уил Смит, с една съответна преживелица премиите VMA нощес си заслужиха да бъдат много обсъждани.
 Maneskin, Coachella и непредвидения кавър на шлагера на Бритни Спиърс
Какво е общото сред Maneskin и Бритни Спиърс

Освен провокациите

По време на музикалните награди на MTV, които бяха раздадени нощес, 28 август, Maneskin бяха тези, които провокираха звук и възторг. И то подобен, че се наложи осъществяването им да бъде цензурирано. Нямаше по какъв начин на феновете да не направи усещане, че камерите за много дълготрайно време бях отклонили близкия проект от сцената.

Maneskin - италианската група, победител от миналогодишното издание на Евровизия, извърши песента си " Supermodel " - един от най-дългоочакваните моменти за цялата гала на премиите въобще. И за него евентуално ще се приказва дълго. Та надали някой е очаквал, че на сцената ще види дупето не на кого да е, а на фронтмена Дамиано Давид.

Феновете може и да се майтапят, че стилистите му може и да са имали проблеми с дрешника, само че голотата сигурно си е издирван резултат за реакция. Освен че Дамиано се появява гол до кръста, черните кожени панталони, които е обут, са много изрязани, даже и в предната си част. Но по-проблемна се оказа задната. Щом се обърне с тил към публиката, голото му дупе лъсва напълно пред лицата ѝ.
 Виктория де Анджелис, Maneskin и провокациите на басистката на групата
Провокациите на Виктория де Анджелис от Maneskin

Хитове и провокации

И до момента в който на присъстващите на събитието тази панорама не им е била спестена, то за феновете пред екраните е останала скрита-покрита.

I waited all night to watch Maneskin on to have show two seconds of the actual performance. Why was it censored?
— Annmarie273 (@Annmarie2732)
" Чаках цяла нощ, с цел да виждам Maneskin на #VMAs и най-после @MTV демонстрират две секунди от действителното осъществяване. Защо беше цензурирано? ", написа един от ядосаните почитатели в Twitter.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР