В неприятелския списък на Русия са включени всички държави от

...
В неприятелския списък на Русия са включени всички държави от
Коментари Харесай

Митрофанова: Включването на България в неприятелския списък на Русия не беше консултирано с мен

В неприятелския лист на Русия са включени всички страни от Европейския съюз. Това беше направено без съвещания с посланици. Това решение към този момент е взето, само че усложнява икономическите връзки, тъй като има редица артикули, които влизат в описи със наказания. Това решение може да бъде изменено след решение на държавното управление ", сподели пред " Евроком " съветският дипломат Елеонора Митрофанова.

" Особено ужасно за Съединени американски щати е съдействие сред Германия и Русия ". Така разяснява тя настояването на Русия НАТО да се върне в границите си от 90-те години.

" Понеже Европа от дълго време не е индивид в интернационалните връзки не разбирам за какво популацията на Европа е готово да заплати цената от глобите. Съмнявам се, че те са подготвени. Това са единствено първите последствия от " санкционната война " - това е повишение на цените на тока и разбираме, че Европейски Съюз може да компенсира за известно време това, само че има и други неща като метал и скъпи метали ", добави съветският дипломат.

" Сега ще изкажа своето персонално мнение. Смятам, че до момента в който не свърши интервенцията всички тези договаряния няма да бъдат сполучливи, тъй като украинската делегация всякога трансформира своя метод и не се надявам, че тези договаряния ще донесат сериозен резултат.

Ние имаме кардинални неща, от които не можем да отстъпим - демилитаризацията на Украйна, превръщането ѝ в неутрална страна, особеният статут на Донецката и Луганската национални републики и признаването на Крим като част от Русия. Докато тези въпроси не са решени, няма да има триумф ", съобщи Митрофанова. По думите й въпросите за " денацификацията " ще бъдат разисквани.

" Крим - това е неделима част от Руската Федерация. Тук не може да има взаимни отстъпки. Що се отнася до Донецката и Луганската републики може да се прегледат два разновидността - могат да имат личен статут. Луганската национална република изрази предпочитание да стане част от Руската федерация ", уточни Митрофанова.

" Целта на военната интервенция е освобождението на Донецк и Луганск, които са били подложени на заличаване. Днес медиите се отнасят към това доста скептично. Прокуратурата ни събира доказателствата и по-късно ще има нов " Нюрнбергски развой " и всички тези ужасни неща ще бъдат показани на света. Светът ще види с други очи на това, което се е случило ", добави съветският дипломат.

" Тук няма нищо друго да кажа, тъй като през цялото това време, по време на унищожаването на Донецката и Луганската републики, те се намират на крайбрежието на Азовско море. Украйна повече няма да има изход на Азовско море ", сподели още Митрофанова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР