В неотдавнашно интервю за Stansberry Research Робърт Кийосаки, автор на

...
В неотдавнашно интервю за Stansberry Research Робърт Кийосаки, автор на
Коментари Харесай

Робърт Кийосаки коментира критиките на Чарли Мънгър срещу крипто

В неотдавнашно изявление за Stansberry Research Робърт Кийосаки, създател на бестселъра " Богат баща, безпаричен баща ", показа мнението си за апела на Чарли Мънгър за възбрана на криптовалути като Биткойн.

Докато Мънгър подлага на критика криптовалутите, Кийосаки има вяра, че по-младите генерации ги одобряват заради законната им счетоводна система. Кийосаки декларира още, че фокусът би трябвало да бъде върху главната технология, а не върху придвижването на цените на криптовалутите.

Кийосаки си е спечелил репутацията на сполучлив вложител и финансов обучител, заради което възгледите му за криптовалутите са доста предстоящи.

Чарли Мънгър и неговата ненавист към Бикойн

Чарли Мънгър е милиардер и заместник-председател на Berkshire Hathaway, компания, благосъстоятелност на Уорън Бъфет и е високо скъп в света на финансите.

Призивът на Мънгър за възбрана на криптовалутите срещна опозиция като мнозина настояват, че разрастването на пазара на криптовалути се дължи на софтуерни нововъведения и предпочитание за финансова самостоятелност.



Мънгър счита, че Биткойн е частично машинация и е прелъстителен за похитители.

Кийосаки и неговата обич към Биткойн

Кийосаки е добре прочут с бичите си възгледи за Биткойн, макар че е предупреждавал за евентуален срив на пазара. Той се застъпва за продължение на акумулацията на Биткойн (BTC), защото счита, че евентуалният напредък на актива е забележителен.

Авторът на бестселъри остава с бичи настройки във връзка с Биткойн, като предвижда, че до 2025 година той ще се търгува за $500,000 .

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР