В неотдавнашно интервю Лари Финк, главен изпълнителен директор на BlackRock

...
В неотдавнашно интервю Лари Финк, главен изпълнителен директор на BlackRock
Коментари Харесай

3 обещаващи криптовалути след одобрението на Биткойн ETF

В неотдавнашно изявление Лари Финк, основен изпълнителен шеф на BlackRock Inc., изрази оптимизъм във връзка с токенизацията на финансовите активи. 

Във връзка с позицията на BlackRock бе потърсена информация от ChatGPT-4 за криптовалути, фокусирани върху токенизацията, който може да придобият спомагателен капацитет за триумф.

След обширно изследване на информацията, с която разполага, чатботът уточни 3 криптовалути :

Етериум ( ETH )

Според AI инструмента етериум е водещата платформа за основаване на децентрализирани приложения и издаване на нови токени. Тя поддържа смарт контракти, които са от значително значение за токенизирането на активи и автоматизирането на финансови транзакции:

Polkadot ( DOT )

Чатботът съобщи , че Polkadot дава опция за оперативна съгласуемост на разнообразни блокчейни, което разрешава прекачване на активи и връзка сред разнообразни системи:  

Tezos ( XTZ )

За начало ChatGPT уточни, самоизменящият се блокчейн на Tezos предлага постоянна основа за токенизиране на финансови активи, като формалната инспекция подсигурява сигурност и уместност. Платформата разполага със смарт контракти от институционален клас, които са от основно значение за персонализирането и автоматизирането на финансовите тактики.  

Управлението на платформата в самата верига разрешава безпроблемни актуализации, намалявайки рисковете от хард форкове и поддържа последователност:

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР