В неотдавнашна дискусия старши стратегът на Bloomberg Intelligence, Майк Макглоун

...
В неотдавнашна дискусия старши стратегът на Bloomberg Intelligence, Майк Макглоун
Коментари Харесай

Стратег на Bloomberg алармира за спекулациите около DOGE и SHIB

В неотдавнашна полемика старши стратегът на Bloomberg Intelligence, Майк Макглоун изрази угриженост по отношение на двете най-големи мемe монети по пазарна капитализация.

Като цяло анализаторът чака Биткойн (BTC) да се показа по-добре от другите криптовалути, а по повод на  Dogecoin (DOGE) и Шиба Ину (SHIB) той твърди, че те са и би трябвало да бъдат отстранени.

Макглоун уточни наближаващите стопански насрещни ветрове и стягането на ограниченията от страна на Федералния запас като аргументи за продажба, потвърждавайки, че несъразмерната ликвидност и рисковите активи би трябвало да бъдат.

Според него премахването на спекулативните цифрови активи като DOGE и SHIB може да помогне за легитимирането на крипто промишлеността.

Той чака Биткойн да резервира господстващото си състояние по отношение на другите криптовалути . Силна промяна на фондовия пазар обаче може да се отрази отрицателно на флагманската криптовалута и някои спекулативни токени.


 


Макглоун предвижда, че при положение на внезапен спад на S&P 500, Биткойн ще изпита забележителен напън. Освен това той счита, че всички останали криптовалути, изключително тези, които се основават единствено на спекулации, ще бъдат подложени на още по-значителен напън.

Анализаторът твърди, че единствено 100 криптовалути са в действителност значими, като съгласно него Биткойн е най-главната от тях.

Той смята, че монети като DOGE и SHIB са единствено образци за минали събития, сходни на случилото се по време на пъмпа и ликвидността, довели до злополуката от 1929 година, траяла и през 30-те години на предишния век, и интернет балона от 2000 година

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР