В неотдавнашен разговор с Bloomberg главният изпълнителен директор на Ripple

...
В неотдавнашен разговор с Bloomberg главният изпълнителен директор на Ripple
Коментари Харесай

SEC вече са загубили делото за XRP според директора на Ripple

В скорошен диалог с Bloomberg основният изпълнителен шеф на Ripple Брад Гарлингхаус навлезе в сложността на продължаващата правосъдна борба сред Ripple и Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища на Съединени американски щати (SEC).

Гарлингхаус допусна, че позицията на SEC в правосъдния развой е отслабнала доста, което може да повлияе на цената на.

Като посочи неотдавнашни правосъдни решения, Гарлингхаус уточни, че Ripple е постигнала удобни резултати, изключително със значимо решение, в което се показва, че XRP не се квалифицира като скъпа книга по два от три параграфа. Това изказване е от основно значение, защото класифицирането на XRP като скъпа книга от Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища (SEC) е централна точка на правния спор.

По време на диалога Гарлингхаус акцентира устойчивостта на Ripple пред лицето на правните провокации, като означи отхвърлянето на правосъдните каузи както против компанията, по този начин и против Крис Ларсен, съосновател на Ripple. Тези правни победи укрепват позицията на Ripple и евентуално могат да значат повратна точка в продължителната правна борба.

Въпреки това Гарлингхаус също по този начин призна несигурността, обвързвана с разрешаването на правосъдното дело, като разсъждава върху вероятните сюжети за идващите стъпки на SEC. Той допусна, че SEC може да признае провалянето си, в случай че признае непрекъснатите си загуби в съда или в случай че Конгресът се намеси по въпроса. Въпреки тази неустановеност Гарлингхаус резервира оптимизма си за възможния успех на Ripple в правния спор.

Последиците от правосъдното дело се простират оттатък Ripple и SEC, като по-широкият пазар на цифрови активи чака с неспокойствие резултата. Разрешаването на тази правна борба може да сътвори казус за метода, по който се контролират криптовалутите в Съединени американски щати, като евентуално оформи бъдещето на промишлеността.

Положителната вероятност на Гарлингхаус за вероятностите на Ripple е смекчена от реакцията на пазара, защото цената на XRP към момента не демонстрира обещаващи резултати. Въпреки уверенията на Гарлингхаус, цената на XRP остава релативно стагнираща, като все още на писане на публикацията се търгува на равнище от $0.54.

Тъй като правната сага сред Ripple и Комисията по скъпите бумаги и тържищата продължава да се развива, пазарните участници деликатно наблюдават развиването на събитията за евентуални прозрения по отношение на бъдещия регулаторен пейзаж за криптовалутите. Изходът от това правосъдно дело може да има далечни последствия за Ripple, XRP и по-широката екосистема на цифровите активи.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР