В неотдавнашен анализ крипто анализаторът Бенджамин Коуен предположи, че Етериум

...
В неотдавнашен анализ крипто анализаторът Бенджамин Коуен предположи, че Етериум
Коментари Харесай

Етериум може да претърпи значителен срив на цената ако съдим по историята

В скорошен разбор крипто анализаторът Бенджамин Коуен допусна, че Етериум (ETH) може би следва исторически модел, който евентуално може да докара до обилни ценови спадове.

Коуен уточни приликите сред актуалните пазарни условия и минал мечи пазар при криптовалутите. Той акцентира, че по време на предходния спад цената на Етериум не се стабилизира, до момента в който не обърна предходния пробив от модел на възходящ чеп и след това не тества още веднъж доста равнище на поддръжка.

Освен това Коуен означи , че Етериум е претърпял внезапен спад директно след срутва на комерсиалната двойка Етериум/Биткойн (ETH/BTC).

Тъй като понастоящем двойката се колебае покрай равнище на поддръжка, Коуен допуска, че по-нататъшен пробив може да провокира низходящо придвижване за ETH/USD. Той спекулира, че цената на Етериум евентуално би могла да спадне до към $1,200.

Коуен в допълнение акцентира смисъла на оценката на ETH/ BTC , като означи, че пробивът на този индикатор през юли 2019 година съответства с началото на спада в цената на Етериум от $362 по това време.

Графика, извадена от видеото на Бенджамин Коуен

Той добави, че през този интервал цената на Етериум се намали назад посредством клиновиден модел и доближи до $118. Анализаторът също по този начин уточни корелацията сред дъната от декември 2019 година и предходното по-високо дъно на към $95, което демонстрира евентуално наново тестване на тези равнища.

Въпреки това Коуен предизвести, че историята може да не се повтори тъкмо, само че допуска, че сривът на ETH/BTC може да предшества сходен спад на ETH/USD, отразявайки минали модели.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР