В него те описаха решението на Кралската служба да не

...
В него те описаха решението на Кралската служба да не
Коментари Харесай

Семейството на Ема Колдуел е „обидено“ от решението да не разследва полицията заради грешки, които оставиха убиеца на свобода в продължение на години

В него те описаха решението на Кралската работа да не повдига наказателни обвинявания против служители на реда, участващи в следствието, като „ афектиран “ и подобен, който „ резко контрастира с доказателствата “.

Беше нужна акция за правдивост, траяла съвсем две десетилетия от, до момента в който някогашният механик на знаци Иън Пакър, 51, беше приет за отговорен.

във Върховния съд в Шотландия за убийството на госпожа Колдуел, както и за 11 изнасилвания и 21 спомагателни обвинявания, предходната седмица.

По време на процеса станаха явни редица полицейски пропуски, защото стана ясно, че Пакър е била упрекната в обезчестяване и насилствени набези над дами от 1990 година, само че полицията в никакъв случай не е работила.

Изображение: Ема Колдуел. Снимка: Семеен материал

Полицията се извини на фамилията на госпожа Колдуел и другите жертви на Пакър, само че майка й Маргарет Колдуел прикани за наказателно следствие, с цел да се ревизират управляващите, участващи в тази ситуация

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР