В него поддържа тена си целогодишно, тренира всеки ден с

...
В него поддържа тена си целогодишно, тренира всеки ден с
Коментари Харесай

Георги Христов сложи соларно студио в дома си

В него поддържа тена си целогодишно, тренира всеки ден с тичане

Певецът Георги Христов се радва на лично слънчево студио в дома си, написа Галерия. Хитовият реализатор е подхванал инвестицията преди години, като задачата била да поддържа привлекателния си шоколадов тен на сцена, без това да удря по джоба му.

Пресмятайки разноските за минути – нормално в столицата една минута коства към един лев, Христов решил, че е надалеч по-добре да закупи собствен персонален солариум. Според клюките той  поместен в жилището му в София. Разбира се, не е с големи размери, нито последнет софтуерен вик, само че разполага с всичко, което приемливо покрива условията на артиста с пиперлив език. Суетен, от време на време до прекаленост, за външния си тип 59-годишният реализатор продължава да тренира, разчитайки на разходки или тичане край Витоша.

Разбира се, в нималото той не е срещал единствено позитивни мнения за типа си. Мнозина от меламаните са определяли тена му като прекален или даже – изгорен и изсъхнал . През миналата година даже плъзна слух, че Георги Христов се избелва, защото елементи от кожата му са се пигментирали. Тази мълва евентуално е погрешна, както и това, че е спрял да се пече на солариума, защото в този момент той към момента може да се похвали с цвят, добит на екзотичните острови .   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР