В него красиви и интелигентни дами, облечени в бяло, имаха

...
В него красиви и интелигентни дами, облечени в бяло, имаха
Коментари Харесай

Великолепните жени избират Bactojoy

В него красиви и интелигентни дами, облечени в бяло, имаха опция да се срещнат, да си поговорят и да обменят опит в разнообразни сфери.

На събитието участва и прелестната Мариета Захариева, която показа доста забавни обстоятелства за пробиотиците .



Всички вие знаете, че пробиотиците се пият след банкет на антибиотик или при чревен дисбаланс, само че знаете ли, че с тях можем да влезем във форма?

Искате да отслабнете? Пробиотиците идват на помощ!

„ Как да отслабна? “ – това е един от най-често задаваните въпроси на Чичко Google. Топ отговорите са: диета, тренировки, хранителни добавки. Един основен фактор за отслабването много постоянно остава подценен – пробиотиците. Повечето хора даже не подозират, че наред с многочислените си изгоди за здравето пробиотиците могат да оказват помощ и в битката с килограмите. Разбира се, има разнообразни типове пробиотици и е доста значимо да се избере верният артикул. Пакет „ Отслабване “ на е основан особено за задачата – за всички, които желаят да реализират мечтаното тегло, без да вредят на тялото си.

Балансирана чревна микрофлора = здрав организъм и стройна фигура

Забелязали ли сте по какъв начин някои хора остават слаби, колкото и калории да гълтам? Разковничето се крие вътре в нас, по-конкретно в червата ни. Те са дом на над 1000 разнообразни бактерии, които можем условно да разделим на две групи – потребни и нездравословни. Към потребните спадат пробиотиците (т.нар. „ живи бактерии “). Те усвояват потребните хранителни субстанции и изхвърлят мазнините. При хората с наднормено тегло количеството на нездравословни бактерии е по-голямо. Те складират мазнини и резултатът е напълняване. При тези хора мечтаното тегло не може да се реализира единствено с диета или изтощителни тренировки. Трябва на първо време да се контролира стомашно-чревната микрофлора, като се включат в ежедневното хранене пробиотици.

Живите бактерии са най-ценният съдружник във войната с килограмите. Основните им прерогативи са три:
Ускоряват метаболизма и детоксикират. Контролират апетита. Обяснението за това е, че при приема на някои пробиотици се освобождава лептин – хормонът за задоволеност. Той изпраща сигнал до мозъка и чувството за апетит стопира. Някои пробиотични варианти потискат усвояването на мазнините и подтикват по-бързото им изхвърляне. По този метод мазнините не се натрупват в тялото под формата на непотребни килограми.

Както към този момент разбрахме, пробиотиците и загубата на тегло са в тясна взаимовръзка, изключително що се отнася до нежния пол. се съобрази със спецификите на женския организъм и сътвори пакет „ Отслабване “ особено за дамите, които желаят да наподобяват и да се усещат добре. Пакетът включва три пробиотични продукта с потвърден резултат: (обогатен с дестилат от българска роза Дамасцена, известна със мощния си детоксикиращ ефект), GastroBalance и Bactojoy пробиотични перли с млечен шоколад.

Както към този момент разбрахме, пробиотиците и загубата на тегло са в тясна взаимовръзка, изключително що се отнася до нежния пол. се съобрази със спецификите на женския организъм и сътвори пакет „ Отслабване “ особено за дамите, които желаят да наподобяват и да се усещат добре. Пакетът включва три пробиотични продукта с потвърден резултат: (обогатен с дестилат от българска роза Дамасцена, известна със мощния си детоксикиращ ефект), GastroBalance и пробиотични перли с млечен шоколад.

Защо да изберете пакет „ Отслабване “?
– почиства организма от арестуваните течности и токсини;

– контролира хормоналния баланс по натурален метод и понижава апетита;
– способства изгарянето на мазнинитe;
– въздейства позитивно върху настроението, тонуса и мотивацията за движение;
– понижава подуването в корема и резултатът е налице – до -2 см в обиколката на талията за седмица;
– усъвършенства положението на косата, кожата и ноктите.

Време е да изваете тялото, за което постоянно сте мечтали. Не отлагайте! Започнете още през днешния ден. Независимо кой способ за намаляване изберете, прибавете в всекидневието си пробиотик . Така ще постигнете по-бързи и трайни резултати. Ще изглеждате и ще се чувствате ужасно. Ще отслабнете здравословно, без да нарушавате салдото на чревната си микрофлора.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР