В него жената споделя, че е имала стресов диабет, който

...
В него жената споделя, че е имала стресов диабет, който
Коментари Харесай

Само Две Чашки На Ден! Имах Много Висока Кръвна Захар, Една Баба От Село Ми Препоръча Да Пия Този Чай

В него дамата споделя, че е имала стресов диабет, който е доста сходен на диабет вид 2. Не е инсолинозависим. Нивата на кръвната захар се покачват по време на стрес. Понякога това положение е краткотрайно, а различен път, както се е случило и с нашата читателка, дълго време не могат да се смъкват.

Мария споделя, че в продължение на съвсем половин година равнищата на кръвната захар са варирали от 9 до 13. Онези от вас, които също имат високи равнища на кръвната захар знаят какво значи това за организма.

Нашата читателка споделя, че е пила какви ли не комплицирани питиета, правила е всичко, което е можело да се направи, само че кръвната ѝ захар оставала все по този начин висока. Един ден инцидентно научила тази елементарна и доста ефикасна рецепта от една баба, която живеела в селото на родителите ѝ.

В началото Мария не запомнила за рецептата на бабата. Не поради друго, а защото била прекомерно „ семпла “, както самата тя ни написа. Но един ден, леко обезпокоена от непрекъснато недобрите резултати, които идвали от лабораторията, тя решила да опита, написа Пловдив медия. В последна сметка няма да навреди, дори и да не помогне.

След три месеца, през които Мария не приемала нищо друго, с изключение на чая, който селската баба ѝ споделила, резултатите били изненадващо положителни.

Чай за събаряне на кръвната захар и здравословно намаляване

Преди да ви дадем рецептата е належащо да уточним, че тя ни беше изпратена като „ вода от копър “. И фактически е по този начин.

Нужни са ви:

– 1 супена лъжица семена от копър
– 1 литър кипяща вода
– термос
– цедилка

Начин на подготвяне:

Изсипете врялата вода върху семената от копър и ги сложете в термос за един час.

Един час по-късно прецедете напитката. Пие се по 2 чаши дневно: 1 чаша заран и 1 вечер.

Ако имате отичане на корема и колики, умерено може да увеличите дозата и по 3-4 чаши дневно.

С необятна гама от потребни субстанции в състава си, семената от копър ще ви оказват помощ освен да свалите равнищата на кръвната захар, както в тази ситуация на Мария.Семената от копър ще ви оказват помощ да се справите с метаболитни нарушавания и пристъпи на апетит. Това ще улесни и форсира процеса на намаляване!
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР