В него авторът Майлс Херженхорн, самият възпитаник на Харвард и

...
В него авторът Майлс Херженхорн, самият възпитаник на Харвард и
Коментари Харесай

Харвард обяви: Кирил Петков е бъдещият премиер на България

В него създателят Майлс Херженхорн, самият ученик на " Харвард " и стажант в влиятелния " Политико " разказва пътя на Петков и Василев до върха на политиката. " Платформата им се базира на политика за нулева корупция ", означи той. И акцентира образованието на двамата някогашни служебни министри, в това число дебата у нас във връзка с истинността на дипломите им.

" Дуо Харвард дава обещание да усъвършенства връзките на България с Европейски Съюз в границите на постоянното държавно управление, което ще образува ", написа изданието. Според преподавателя по политически науки в университета в Маями Венелин Ганев, президентът Румен Радев е избрал Петков и Василев за свои министри в служебното таман поради харвардския ценз.

" Те имат експертизата, познанието и разполагат със международната известност на университета, които ще им оказват помощ да се оправят с българските проблеми ", прибавя Ганев.

Проф. Мария Попова от Университета " Макгил " обаче акцентира пред " Дъ Кримсън ", че образованието от " Харвард " е нож с две остриета за Петков и Василев, тъй като таман поради него двамата са били подложени на остри офанзиви от съперниците им по време на предизборната акция. " Някои преглеждат връзката с " Харвард " като сигнал за надменност и непотребна самонадеяност ", проучва тя.

Преподавателят на Петков Крисчън Кетелс в Бизнес учебното заведение на ВУЗ-а пък прибавя: " Надявам се Кирил да употребява образованието си в поста си на министър председател. Виждам по какъв начин той е разгърнал водачеството си, дружно с харизмата която носи, с цел да активизира много хора към себе си ".

Попова пък е преподавала на Василев и го разказва като " извънреден студент ". " Той не обичаше да господства в полемиките, само че когато споделяше нещо, то постоянно бе на място и с дълбока мисъл ", прибавя тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР