В неделя вечерта човек с маска за Хелоуин, ръкавици, качулка

...
В неделя вечерта човек с маска за Хелоуин, ръкавици, качулка
Коментари Харесай

Мъж с маска за Хелоуин се опита да проникне в дома на германския канцлер Олаф Шолц

В неделя вечерта човек с маска за Хелоуин, ръкавици, качулка и първенец, проникнал в апартаментен комплекс на немския канцлер Олаф Шолц в Потсдам, заяви немското издание " Шпигел ", цитирайки чиновници по сигурността и публикувайки скрийншот от записите на камерите за наблюдаване на постройката.

Според " Шпигел " неидентифицираният човек се е опитал да проникне в жилището, след което е избягал от мястото, откакто е било видяно.

Шолц не е бил у дома по време на взлома. Той е задоволително ангажиран с опити да резервира единството на обединението си - формирана от неговите лявоцентристки социалдемократи, Зелените и демократичната СвДП - на среща, която е траяла към 20 часа и е приключила без съглашение по няколко нерешени въпроса, заяви " Политико ".

Въпреки че формалната резиденция на немския канцлер е Федералното канцлерство в Берлин, не всички канцлери избират да живеят там.

По време на мандата си Ангела Меркел живееше в цивилен апартамент в центъра на Берлин, с лимитирана защита. Според „ Шпигел ” след случая в жилищния комплекс на Шолц са подхванати по-строги ограничения за сигурност, оповестява Дарик. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР