В неделя вечер видяхме пристигането на голямата нова драма на

...
В неделя вечер видяхме пристигането на голямата нова драма на
Коментари Харесай

Феновете на BBC This Town се побъркаха от новата драма, но оставиха подаването на голяма жалба

В неделя вечер видяхме идването на огромната нова драма на BBC This Town - и до момента в който почитателите възхваляваха сцените и музиката на шоуто, те не бяха толкоз благи по отношение на акцентите.

Новото шоу на BBC идва от основателя на Peaky Blinders Стивън Найт и изследва възхода на ска музикалната сцена на фона на цивилен и обществени безредици. Шоуто включва огромен актьорски състав, в това число Леви Браун като Данте Уилямс, Мишел Докъри като Естела и Ив Остин като Джани Кийф.

Действията водят актьорския състав на героите и драмата на няколко места - в това число Бирмингам, Ковънтри и Северна Ирландия. Шоуто включва и музика към саундтрака от групи и реализатори, в това число Byron Lee & The Dragonaires, UB40, сър Том Джоунс и Дезмънд Декер.

Но макар че драмата, характерностите, разговорът и саундтракът са оценени от тези вкъщи, които гледат шоуто по малкия екран, мнозина се обърнаха към обществените медии, с цел да се оплачат от едно нещо: акцентите. Много фенове се съгласиха,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР