В неделя вечер Българската национална телевизия стартира най-успешната телевизионна игра

...
В неделя вечер Българската национална телевизия стартира най-успешната телевизионна игра
Коментари Харесай

„Стани богат“ стартира в неделя вечер в ефира на БНТ

В неделя вечер Българската национална телевизия започва най-успешната телевизионна игра „ Стани богат “. Шоуто ще се излъчва всеки работен ден от 19 часа. Над 3 000 души досега са се записали за присъединяване. Най-младият претендент е едвам 9-годишен, а най-възрастният преди малко е навършил 86 години, предават от Българска национална телевизия.

Наградата е 100 хиляди лв..

15 въпроса. Да победиш играта изисква самообладание. За да покажеш познания - би трябвало хладнокръвие. На стола може да седнеш единствено един път. И няма да е елементарно.

Лицензът е продаден допълнително от 100 страни. И на всички места играта има триумф. Вече се знае, че Джеръми Кларксън, известния водещ от предаването „ Топ гиър “ по BBC, е определен за новото лице на английското издание на формата.

Историята на формата е блестяща. Стартира през 1988-ма като радиошоу. Формулата му по-късно е пренесена на екрана, като разпоредбите на играта остават съвсем същите и до през днешния ден.

Последните седмици се репетира интензивно. Всеки подробност се изпипва, тъй че фенът да бъде потънал изцяло в магията на шоуто. 

И най-трудният въпрос - кой ще седне на стола на водещия - отговорът в неделя, тъкмо в 19 ч. по БНТ1.



© БНТ
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР