В неделя следобед Манчестър Юнайтед постигна важна победа с минималното

...
В неделя следобед Манчестър Юнайтед постигна важна победа с минималното
Коментари Харесай

Санчо към Бруно: Стига си мрънкал

В неделя следобяд Манчестър Юнайтед реализира значима победа с минималното 1:0 в семейството си на Астън Вила, само че срещата не мина и без изнервени моменти. Около средата на полувремето две от звездите на отбора Бруно Фернандеш влязоха в прочут спор, откакто британското крило опита един от общоприетите си пробиви, само че бе спрян от Леандър Дендонкер, който пък записа четвърти следващ старт за бирмингамци. Фернандеш се обърна внезапно към своя съотборник и изрази по-бурно недоволството си от изгубената топка, само че Санчо не му остана задължен, а в телевизионното лъчение доста ясно се видя по какъв начин му отвръща със “стига си мрънкал ”. 
 Манчестър Юнайтед прекъсна впечатляваща серия на Астън Вила и направи значима крачка към гарантиране на мястото в топ 4 Манчестър Юнайтед прекъсна впечатляваща серия на Астън Вила и направи значима крачка към гарантиране на мястото в топ 4
Именно португалската звезда бе героят на своя отбор, като означи единственото попадение в 39-ата минута. Нещата не стопираха до там за Бруно, който пък след края на дуела бе подложен на критика от Каземиро за това, че загуби топката в невралгична зона малко и се стигна до рискова обстановка пред Де Хеа, която можеше да коства трите точки на “червените дяволи ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР