В неделя ще изтрезнеете шарлатани – чака ви истинско цунами

...
В неделя ще изтрезнеете шарлатани – чака ви истинско цунами
Коментари Харесай

Страхил Ангелов: В неделя ви чака истинско цунами, любимите машинки няма да помогнат

В неделя ще изтрезнеете шарлатани – чака ви същинско цунами и то освен в София, а на всички места където към момента мъждукате и този път обичаните ви машинки няма да оказват помощ.

Това написа в собствен коментар Страхил Ангелов, икономист и експерт по интернационалните връзки.

“Кога най-накрая някой публицист от казионните медии, гравитиращи към посолството, ще попита Кирил Петков и Христо Иванов на база на коя тъкмо легитимност и електорална поддръжка желаят да не престават да ръководят България, откакто на изборите в неделя обединението мандатоносител не е спечелила изборите в нито едно село в страната, като се изключи Хитрино в област Шумен! ”

“Ето още един забавен въпрос, на който би трябвало да се търси настоятелно отговор, а точно – къде живее Асен? Все отново е министър и е значимо на следващия ден Сарафов да знае от къде да мине да го забере! Най-вероятно поменува у спецови или на тавана в министерството, само че адрес си няма…. И подобен вид безхаберници са застанали отпред на страната ни. За тях България е плячка и както те сами споделиха в “програмния ” запис, са тук за малко – да вземат каквото могат и пушек да ги няма ”.

В различен пост анализаторът написа:  “Ако падне София това държавно управление не може да остане – Денков си отива! ”

Според него “Васил Терзиев и ало измамниците, които го издигнаха и го употребяват за “дойна крава ” ще изгубят София!

“На 5 ноември ги чака същинско цунами! Пълно оскърбление за ГЕРБ и Борисов, който се опита да сдаде властта на шепа търгаши и някакъв милионер безпътник ”, написа още Страхил Ангелов.

Още вести четете в секция България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР