В неделя ще бъде предимно слънчево, около и след обяд

...
В неделя ще бъде предимно слънчево, около и след обяд
Коментари Харесай

Дъжд на отделни места в неделя

В неделя ще бъде най-вече слънчево, към и след обяд с купеста облачност. Само на обособени места в крайните югоизточни региони ще превали. Ще духа слаб, в Югоизточна България - сдържан североизточен вятър. Това оповестяват от Националния институт по метеорология и хидрология.

Максималните температури ще са сред 28° и 33°, в София - към 29°. Вечерта от запад ще стартира нарастване на облачността и през нощта на доста места от запад на изток ще превали. Атмосферното налягане е малко по-високо от междинното за месеца, в следобедните часове ще стартира да се намалява. 

Над Черноморието ще доминира слънчево време. По-значителни краткотрайни нараствания на облачността ще има над южните региони и на обособени места там ще превали. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 28° и 31°. Температурата на морската вода е към 26°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала. 

Слънчево ще е времето и в планините. В следобедните часове облачността ще се усилва, само че до вечерта ще се задържи съвсем без превалявания. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 23°, на 2000 метра - към 16°. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР