В неделя ще бъде предимно слънчево, главно над южните и

...
В неделя ще бъде предимно слънчево, главно над южните и
Коментари Харесай

30° в неделя, какво ще е времето през седмицата

В неделя ще бъде най-вече слънчево, основно над южните и източните региони с краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток.

Максималните температури ще са сред 25° и 30°. Атмосферното налягане ще се намалява и ще е по-ниско от междинното за месеца.

Това заяви за Агенция "Фокус " Боряна Маркова, дежурен синоптик в Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Над Черноморието облачността ще е раздрана. Ще духа слаб до сдържан най-вече северен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 25°-27°. Температурата на морската вода ще е 23°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. След обяд над Рило-Родопската област облачността краткотрайно ще се усили. Ще духа сдържан вятър от север-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще е към 18°, на 2000 метра - към 12°.

В началото на новата седмица ще доминира слънчево време.

В сряда ще има по-значителни краткотрайни нараствания на облачността, възможност за изолирани краткотрайни превалявания има след обяд в североизточните и планинските региони. Вятърът ще е слаб от североизток.

Максималните температури в по-голямата част от страната ще са сред 25° и 30°.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР