В неделя представители на ВМРО ще посетят Регистрационно-приемателен център –

...
В неделя представители на ВМРО ще посетят Регистрационно-приемателен център –
Коментари Харесай

ВМРО проверява информацията за наплив на мигранти в Харманли

В неделя представители на Вътрешна македонска революционна организация ще посетят Регистрационно-приемателен център – Харманли, оповестиха от пресцентъра на партията.

Евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки, националният представител Александър Сиди, регионалният уредник на партията Антон Андонов и симпатизанти на Вътрешна македонска революционна организация ще посетят Регистрационно-приемателен център – Харманли.

Патриотите желаят на място да ревизират тиражираната информация, че в Центъра има огромен напор от мигранти.

Преди дни Ангел Джамбазки и столичният общински консултант от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера внесоха писмо в Министерски съвет с искане да бъдат закрити мигрантските центрове в София.

Патриотите от Вътрешна македонска революционна организация постоянно са били на позиция, че мястото на такива лагери не е в обитаемоте места и че те би трябвало да са от затворен вид. Освен това Вътрешна македонска революционна организация е против квотите за мигранти и за смяна на Дъблинските регламенти, които в този момент указват незаконно миналите да бъдат връщани в първата страна от Европейски Съюз, в която са влезнали.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР