В неделя председателят на Камарата на представителите Майк Джонсън (R-La.)

...
В неделя председателят на Камарата на представителите Майк Джонсън (R-La.)
Коментари Харесай

Председателят на Камарата на представителите Майк Джонсън се прави на тъп, когато го попитат за гласуването му срещу контрола на раждаемостта

В неделя ръководителят на Камарата на представителите Майк Джонсън (R-La.) съобщи в изявление за кабелни вести, че просто не може да си спомни дали е гласоподава срещу контрола върху раждаемостта – макар че го направи доскоро повече от година.

Крайнодесният народен представител, който упрекна абортите за стрелбите в учебно заведение и се опълчва на развода без виновност, беше измежду 195-те републиканци в Камарата на представителите, които гласоподаваха срещу кодифицирането на правото на надзор върху раждаемостта предишния юли. Това беше високопоставено гласоподаване, защото откакто Върховният съд анулира Роу против Уейд, съдията Кларънс Томас прикани съдът да анулира други права на дискретност, в това число контрацепция и тъждество в брака.

Прочетете повече

Човечеството преди малко стана очевидец на първата си галактическа борба

Новите тийзъри на Mass Effect най-сетне удостоверяват това, което всички предполагахме [Актуализация]

25-те най-хубави кавър песни на всички времена, класиран

Първите реакции на Marvels са тук и на всички места

Финалът на аниме Attack On Titan пренаписва края за по-добро

Е, помним, Майк.

Джонсън гласоподава срещу Закона за правото на контрацепция ( HR 8373), законопроект, който би основал законно право за приемане и потребление на всички утвърдени от Администрацията по храните и медикаментите форми на контрацепция. Гласуването беше 228 против 195, като още двама членове на Конгреса гласоподаваха „ присъстващи “ – можете да видите по какъв начин е дал своя вот вашият представител на уеб страницата на служителя в Камарата. Не е допустимо да се повярва, че Джонсън не може да си спомни този законопроект.

Джонсън също по този начин е съ-спонсор на Закона за живота при зачеването (HR 431), законопроект, който ще даде право на юридическо лице на всяка оплодена яйцеклетка. Това на процедура е общонационална възбрана за аборти, която би засегнала и ембрионите, основани за IVF. Той към момента не е дал своя вот за цялостна възбрана на абортите или срещу ин витро оплождане, само че той е съавтор на този законопроект, тъй че отговорът му на Брийм беше в най-хубавия случай неоткровен.

Джонсън е християнски националист, който се опълчва на абортите, бракоразвод, гей бракове и, явно, даже порно. Друга история на Джонсън, която обиколи в неделя, беше, че той сподели предходната година, че той и синът му са следили взаимно приема на порно и нарекоха сина си собствен „ регистриран сътрудник “. Това е доста необичайно, само че звучи по този начин, като че ли това, от което той в действителност се нуждае, е „ сътрудник за отчетност “, който да му подсети добре известните му възгледи за управление на матките на хората, преди да отиде и да се държи неуместно по малкия екран онлайн.

Още от Jezebel

Дори в матово черно, Tesla Cybertruck към момента наподобява като нелепости

Самолетът излетява, доближава съвсем 15 000 фута с изчезнали прозорци

Отне Калеб Сълзите на Уилямс принуждават Линкълн Райли да уволни своя координатор по отбрана. Това е полуда

Разработчиците на Night In The Woods анулират дълго чаканото следващо деяние

Разработчиците на Hitman трябваше да убедят хората от Джеймс Бонд, че тяхната игра 007 няма да бъде още един стрелец

Регистрирайте се за бюлетина на Jezebel. За последните вести, Фейсбук, Twitter и Instagram.

Щракнете тук, с цел да прочетете цялата публикация.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР