В неделя преди обяд все още на места в Източна

...
В неделя преди обяд все още на места в Източна
Коментари Харесай

Времето: Дневните температури слабо ще се понижат

В неделя преди обяд към момента тук-там в Източна България ще превалява слаб дъжд, само че и там преваляванията ще спрат, а към обяд и облачността ще се раздра и намалее до най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Минималните температури ще бъдат сред 6° и 11°, в София - към 6°. Дневните температури едва ще се намалят и преобладаващите оптимални ще бъдат сред 15° и 20°, в София - към 15°. През нощта против понеделник от запад ще стартира ново нарастване на облачността, най-вече междинна и висока. 

Над планините преди обяд облачността ще е забележителна и към момента тук-там в масивите от източната половина от страната ще има превалявания. Около и след обяд облачността ще се раздра и намалее до най-вече слънчево. Ще духа сдържан, по билата и краткотрайно мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 10°, а на 2000 метра - към 3°. 

По Черноморието в утринните часове към момента тук-там ще превалява слаб дъжд, само че в развой на прекъсване. Около обяд облачността ще се раздра и намалее до най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са 14°-18°. Температурата на
Всичко за Вашата сватба
морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg