В неделя преди обяд над по-голямата част от страната ще

...
В неделя преди обяд над по-голямата част от страната ще
Коментари Харесай

Живакът удря 30 градуса

В неделя преди обяд над по-голямата част от страната ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали временен дъжд, съпроводен с гръмотевици. По-неустойчива ще е атмосферата над Западна България и там има условия за градушки. Ще духа слаб вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са най-вече сред 25° и 30°, оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините преди обяд ще е най-вече слънчево. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места ще има краткотрайни превалявания от дъжд, съпроводени от гръмотевични стихии. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 17°, на 2000 метра - към 10°.

Преди обяд над Черноморието ще доминира слънчево време. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там кратковременно ще превали и прегърми. Вятърът ще е слаб до сдържан с южна съставния елемент. Максималните температури ще са от към 20° на север до към 27° на юг. Температурата на морската вода е 16-18°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала. 
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР