В неделя от 20:30 часа по bTV танцьори и музиканти

...
В неделя от 20:30 часа по bTV танцьори и музиканти
Коментари Харесай

Златен бутон и от Любен Дилов-син

В неделя от 20:30 часа по bTV танцьори и музиканти от всички жанрове ще взривят огромната сцена на „ България търси гений “. Невероятни гимнастически представяния, красиви костюми, ексцентрични хореографии и спиращи дъха илюзии ще възхитят Ицо Хазарта, Катерина Евро и Славена Вътова. Строгият, само че обективен Любен Дилов-син ще бъде изрично уверен от играч за премията от 50 000 лв. да даде злания си бутон.

Пълна отдаденост към усъвършенстването, страсти на крачка от триумфа, болежка от благополучие и откровени овации ще видят феновете на „ България търси гений “ в неделя по bTV. Напрегнато състезание сред кандидати за най-изявената заложба от едно обитаемо място, развеселяващи и „ разгонващи семейството “ изпълниня ще вълнуват жури и аудитория.

На сцената на шоуто ще бъде дадена поръчка за „ крал “, а дебюта си ще създадат прочувствени авторски композиции, които могат да разплачат цялата зала.
Човек с десетки дипломи и „ неизвестен “ актьор ще показват номера, които те карат да се съмняваш в здравия си разсъдък. Хвърчащи салфетки, амалгама от цифрова действителност и реалност, огромни уреди и действителен късмет за преобразяване на фантазиите в действителност ще създадат неделната вечер по bTV театър за цялото семейство. Екзотични актьори от Европа и Южна Америка, пряк разговор с творби на журито и дебютиращи заложби ще предизвикат Ицо Хазарта, Катерина Евро, Славена Вътова и Любен Дилов-син да сблъскат оценките си.

В „ България търси гений “ своите благоприятни условия ще ревизират остарели познайници, международни първенци и дребни „ акули “. Битката с предразсъдъците, безапелационната проява на класа и прочувственият роман за един живот с пръсти ще пренесат феновете на bTV в нови светове. За премията от 50 000 лв. и звездната купа ще се борят анти-стрес терапия, чудеса, които те карат да се замислиш, сюреалистични прояви на фамилна обич, рисковани акробатики и нетипични за размерите гении.

Как Катето Евро подслажда живота на сътрудниците си, за какво Сашо Кадиев пали огън на сцената и какви са били детските фантазии на Ицо Хазарта? Какво може да накара Даниел Петканов да се хване за главата и какво - да „ завърти главата “ на Славена Вътова? Кой ще заслужи най-високата оценка на Любен Дилов-син и ще отиде непосредствено на финала - в неделя от 20:30 часа в „ България търси гений “ по bTV.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР