В неделя от 18:00 часа ще започне последният 34-и кръг

...
В неделя от 18:00 часа ще започне последният 34-и кръг
Коментари Харесай

Треньорът на Дунав: Наслушах се на доста глупости, че ще дадем мача на Струмска слава

В неделя от 18:00 часа ще стартира последният 34-и кръг във Втора лига. Той ще даде отговор на два въпроса. Първият - кой ще е на бараж за елита, и вторият - кои три тима ще съпроводят дубъла на Ботев Пд към аматьорския футбол, написа " Тема Спорт ".

Битка за плейофа водят Спортист Своге, Дунав Русе и Марица Пловдив, като първите два отбора са с 49 точки, а жълто-сините с две по-малко. В директните мачове шоколадите имат преимущество над драконите. Спортист приема Добруджа, който към момента не се е избавил, а Дунав гостува на Спартак Плевен, който към този момент оцеля. Двата мача ще бъдат излъчени по малкия екран. Русенци може да останат без още един от главните си футболисти - Стоян Предев, който е с контузия и надали ще е на линия. Заради травми навън са други трима титуляри - Мехмед Сабри, Емил Янев и Димитър Тодоров.

" Ще играем с каквото разполагаме. С този сакат състав се справихме в последния дуел със Струмска популярност. Надявам се да спечелим и в този момент. Най-важното е, че разбихме теорията за " двойка " на всички конспиратори и показахме, че играем почтено. Наслушах се на много нелепости, че ще дадем мача на Славата. Дали ще стигнем до баража? Нека да си свършим работата в Плевен. Ключът към третата позиция е в срещата Спортист - Добруджа в Своге. Дано шампионата да завърши под знака на феърплея ", разяснява пред в. " Утро " краткотрайният ментор на Дунав Мартин Ковачев.

Битката на дъното ще е още по-ожесточена - забъркани са цели 5 тима - Добруджа, Созопол, Струмска популярност, Витоша Б и Миньор, като перничани са с най-малки шансове да оцелеят. С оглед на развоя обаче може да се получи сериозна въртележка, а кой ще изпадне от нея, ще забележим към 20:00 часа в неделя.
 В Дунав останаха без половин тим за значимия мач със Славата
В Дунав останаха без половин тим за значимия мач със Славата

Проблеми за Мартин Ковачев
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР