В неделя на пистата „Огнян Филипов“ във Враца се проведе

...
В неделя на пистата „Огнян Филипов“ във Враца се проведе
Коментари Харесай

Във Враца откриха on road сезона 2018 /снимки/

В неделя на пистата „ Огнян Филипов “ във Враца се организира Първия шампионат от календара на БФАМС „ Пролет Враца “ 2018 година На чудесно квалифицираната писта взеха присъединяване над 20 състезатели от Враца, Плевен, Русе, София и Пазарджик. За пръв път беше разгласен свободен клас, в който взеха присъединяване четирима нови състезатели от Плевен и Враца. За тима на СТМК -Враца дебют направи Георги Захариев и без значение от обстоятелството, че е с травма, реализира доста положителни резулатати в гонките.
В клас 1/10 El. Touring победител е Кристиян Костданов и с реализирано най-хубаво време 16,096 в шампионата. На второ място остана Тони Янчев, трети е представителя на "Модел Яхт Клуб " - Пазарджик Атанас Георгиев. Състезателят на СТМК –Враца Петър Стаменов остана пети.
В клас 1/10 El. Stock деца в оспорвана битка първо място завоюва Любомир Цветомиров, втори е Александър Вълков, трети е дебютанта Георги Захариев и тримата от СТМК-Враца. Другият участник от тима на Враца-Цветелина Кирилова, остана четвърта, само че по нищо не отстъпваше на спечелилите.
В клас 1/10 Super El. Stock още веднъж двама състезатели на СТМК Враца попаднаха в челната тройка: Дамян Петров е първи, на второ място Петър Стаменов и трети е Тони Янчев от Асоциация на моделистите.
В клас 1/10 200 mm nitro з.м.с Дамян Петров завоюва втори златен орден, втори място зае Явор Антонов и двамата от тима на Враца, а трето място още веднъж завоюва Тони Янчев.
Участниците в шампионата бяха наградени с грамоти и награди.
Специални благодарности на състезатели, механици, родители и другари на автомоделните спортове, които се включиха в пролетното разчистване освен на пистата, само че и на територията на целия Социален комплекс във Враца. Без тях нямаше да имаме тези чудесни условия на шампионата в неделя!
Следващият Off road Турнир от календара на БФАМС ще се организира в Банкя на 28 и 29 април 2018г.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР