В неделя на Левски му предстои най-сериозният тест, откакто отборът

...
В неделя на Левски му предстои най-сериозният тест, откакто отборът
Коментари Харесай

Левски може да победи Лудогорец поради три основни причини

В неделя на Левски му следва най-сериозният тест, откогато тимът е управителен от Петър Хубчев. Тогава " сините " гостуват на Лудогорец в директен конфликт за първото място. Мачът на 6 октомври е от 20:15 часа.

Веднага след успеха с 3:1 над Ботев (Враца) Хубчев побърза да предизвести, че идната среща не е толкоз особена.

" Успех над Лудогорец ще бъде тъкмо толкоз скъп, колкото и този над Витоша, да вземем за пример. Дали сме подготвени за този мач? Какво особено виждате тъкмо в този дуел? За него дават също 3 точки, а не 13 ", сопна се експертът.
 Снимка 439886
Източник:

Видно е, че по този метод той се пробва да махне напрежението от тима си. Но на всеки е ясно, че конфликтът е с огромна стойност, и то освен заради обстоятелството, че можеш да увеличиш актива си, а противникът да не го направи.

При победа в Разград Левски ще потвърди първо на себе си, а по-късно и на другите, че този сезон в действителност ще го играе сериозен кандидат. Защото в предишните години по това време на шампионата отборът нерядко водеше в подреждането, само че с настъпването на есента и идването на първите по-студени дни всичко започваше да се разпада.
 Снимка 434527
Източник:

Още преди време Хубчев стартира да го играе умряла лисица. " Малки сме за първото място, не сме дорасли за него ", подметна един път треньорът. Друг път сподели: " Не сме толкоз огромни, че да си избираме в кой шампионат да хвърлим всичко ".

Факт е, че " сините " имат още доста самун да изядат, с цел да се трансфорат в тима, който треньорът желае. Всички виждат, че на този стадий нямат нито ширината, нито класата в състава, с каквато разполага Лудогорец. Но в действителност ли са такива новобранци, че на визитата в Разград да се гледа като на двубой сред Давид и Голиат?
 Хубчев: Радостно е, че преживяхме тежките минути през втората част
Хубчев: Радостно е, че преживяхме тежките минути през втората част

" Кажете ми един елементарен мач за Левски!? "

Ето няколко аргументи, заради които, Левски може да победи в неделя:

ПЕТЪР ХУБЧЕВ

Треньорът на Левски знае по какъв начин се печели от ролята на новобранец. Победите над Холандия и Швеция с националния тим го потвърждават. Да, те бяха реализирани в семейства, само че като ментор на клубен отбор той е подчинявал Левски на " Герена " и ЦСКА на " Армията " - правил го е с Берое.
 Снимка 437343
Източник:

До момента Хубчев прави по този начин, че отборът му да работи уравновесено. В последните 3 турнирни дуела сините бяха постоянни и знаеха по какъв начин да стигнат до трите точки - 3:0 над Черно море, 2:0 над Славия и 3:1 над Ботев Враца. Само в един дуел у нас досега Левски бе изрично надигран през целия мач - при 3:1 над Берое. След това сините си взеха поука и като се изключи втората част от дербито с ЦСКА нещата им се получават. Вече имат и бистър жанр.
 29 септември е средищна дата за европейските триумфи на Левски
29 септември е средищна дата за европейските триумфи на Левски

" Сините " си спомниха за незабравимите победи над Рейнджърс, Рейпас и Оксер

СТАБИЛНАТА ИГРА НА БЕКОВЕТЕ

Успееш ли да се оправиш с набезите на Лудогорец по фланговете, то си съумял да свършиш повече от половината работа. През този сезон бековете на сините Живко Миланов и Иван Горанов работят устойчиво. Прави усещане, че при Петър Хубчев те играят мощно изтеглени в предни позиции. Най-вероятно против Лудогорец няма да е по този начин, тъй като ще би трябвало да се съсредоточат върху играта си в отбранителен проект. През минали сезони сините са били неуверени навръх тези постове, тъй като фланговите нападатели не са се влагали толкоз в отбранителен проект. Сега Станислав Иванов оказва помощ много в защита, а най-вероятно някой от опорните полузащитници по-често ще бъде опора на Горанов.
 Найджъл Робърта с нова повиквателна за Кюрасао
Найджъл Робърта с нова повиквателна за Кюрасао

Може да вземе присъединяване в дуелите против Панама и Коста Рика

РАЗДВОЕНИЕТО НА ЛУДОГОРЕЦ

В момента Лудогорец играе на три фронта, а най-малко до зимата най-голямата част от вниманието на тима ще бъде ориентирано към Лига Европа. В този шампионат се играе освен за авторитет, само че и за пари и клубен коефициент - неща, които са значими за разградчани.
 Снимка 445180
Източник:

Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев ще пусне най-силния си състав в четвъртък против Ференцварош. Защото с победа в Будапеща ще направи голяма крачка към прекосяване на груповата фаза в ЛЕ. Кои ще излязат против сините по-късно в неделя - какъв брой ще са свежи титулярите и какъв брой запаси ще бъдат на игрището - това са все съставни елементи в интерес на Левски.
 Нашименто, Мазурек и Паулиньо с травми след коридата с Ботев (Враца)
Нашименто, Мазурек и Паулиньо с травми след коридата с Ботев (Враца)

Те ще бъдат на линия за гостуването на Лудогорец в неделя
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР