В неделя мнозина ще се ангажират с нещо, което има

...
В неделя мнозина ще се ангажират с нещо, което има
Коментари Харесай

Неочаквани събития за раците, личен прогрес за водолеите

В неделя мнозина ще се ангажират с нещо, което има връзка с мъж от отвъдното. Причина за сходни дейности може да бъде съновидение, панахида и други. Това ще бъде удобен ден за обмисляне и осъществяване на неща, които са значими за дома ви. Възможно е да извършите проекти за задания, които ще ангажират вниманието през идната седмица. Днес може да имате разнообразни контакти с деца или млада жена, които живеят в различен дом или в друго обитаемо място. Финансовите ви каузи с други хора през днешния ден ще се развият обикновено и даже са допустимо дребни доходи в бюджета ви.
Ако сте родени под знака на Овен, Стрелец или Лъв, през днешния ден не подценявайте здравословните си неразположения. Естеството на деня в огромна степен ще се дефинира от дейностите или диалозите ви с жена от кръга родственици или другари. Днес ще търсите и ще намерите излаз от неприятности зародили през миналата седмица.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, през днешния ден ще сте прекомерно прочувствени и чувствителни. Това може да е причина за положение на горест или отвращение за връзка с други хора. През този ден може да ви зарадват приятни прекарвания в персонален проект стига да имате ясни и открити връзки с хората към себе си, без неистини, без операции или други скрити мисли.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей неделя не е ден, в който ще може да очаквате някакъв забележителен напредък в персоналните си или професионални каузи. Този ден ще бъде удобен за обич и сантиментални прекарвания, за срещи и за основаване на нови познанства. Социалния ви живот ще бъде доста значим, тъй че използвайте всяка опция да се срещате с хора с разнообразни ползи.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, през днешния ден ще можете да разговаряте и да постигнете значими съглашения или решения от финансов темперамент. Неделя ще ви изненада с разнообразни непредвидени събития. За някои от тях обаче е допустимо да сте имали предварителни интуиции или да сте очаквали сходно развиване на събитията.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР