В неделя македонците трябва да отговорят на важния въпрос „Подкрепяте

...
В неделя македонците трябва да отговорят на важния въпрос „Подкрепяте
Коментари Харесай

Предизборно мълчание преди референдума в Македония

В неделя македонците би трябвало да отговорят на значимия въпрос „ Подкрепяте ли участие в Европейски Съюз и НАТО с приемане на Договора сред Република Македония и Република Гърция? ".

В навечерието на идния референдум от трибуната на Организация на обединените нации в Ню Йорк, македонският президент Георге Иванов прикани за протест на референдума.

В навечерието на референдума в Македония Расте напрежението сред подкрепящите и отхвърлящите името „ Северна Македония ”
Сега в Македония царува „ предизборно безмълвие ". Днес македонците би трябвало да решат да отидат или да не отидат да гласоподават на референдума.

Много е мощно придвижването, което приканва към протест на гласуването. За да има резултат от референдума, би трябвало да отидат да гласоподават 903 000 души.

Снимка: Ладислав Цветков

Резултатът от референдума ще има съвещателен темперамент, само че от опозиционната партия Вътрешна македонска революционна организация оповестиха, че в случай че е годен, те ще отидат в Народното събрание и ще вземат участие в гласуването за смяната на конституцията и името на страната.

Снимка: Ладислав Цветков

Премиерът Зоран Заев ще гласоподава в неделя в родния си град Струмица. За вечерта е призован огромен протестен протест от съперниците на промяната на името на Македония.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР