В неделя коалицията Българските патриоти регистрираха листите си за Пловдив

...
В неделя коалицията Българските патриоти регистрираха листите си за Пловдив
Коментари Харесай

Александър Сиди: ГЕРБ нанесе тежка репутационна вреда на ВМРО

В неделя обединението " Българските патриоти " записаха листите си за Пловдив и региона за изборите за 46-то Народно заседание. Александър Сиди от Вътрешна македонска революционна организация е лидер в Пловдив, а Борис Ячев от НФСБ - в региона.

В предаването " Точно през днешния ден " на " Радио Пловдив " Сиди разяснява, че Вътрешна македонска революционна организация е работило за независимо присъединяване и едвам към 10 000 гласа не са стигнали на партията да влезе в 45-то Народно събрание. " Това не докара до решаването на огромния въпрос с демократичната агитация, на която сме очевидци в този момент ", акцентира той и добави:

" Това, което ни стимулира да се обединим с НФСБ и ВОЛЯ за присъединяване в 46-то Народно събрание, е самото 45-то Народно събрание. За 9-те си работни дни 45-ият парламент съумя да натвори огромни нелепости. От реваншизъм и ненавист махнаха хората на Вътрешна македонска революционна организация от изборните секции и отвориха опцията в Турция да се вършат доста секции ".

Александър Сиди акцентира, че няма съответно няма квотно систематизиране на гласовете в листите, а преференциите могат да ги пренаредят.

Той добави, че " Българските патриоти " не виждат основа за бъдеща работа с ГЕРБ, защото 4-те години в коалиция са нанесли тежка репутационна щета на Вътрешна македонска революционна организация.

Сиди уточни и бъдещите управнически задания на патриотичната коалиция – възстановяване живота на хората, опазване на здравето, обучение, сигурност, приходи.

По думите му прогнозният резултат за обединението е сред 5 и 7% от гласовете.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР