В неделя жителите и гостите на Бургас ще имат уникалната

...
В неделя жителите и гостите на Бургас ще имат уникалната
Коментари Харесай

Единени за благородна кауза в Бургас: Бягай за сърцето на Амая

В неделя жителите и гостите на Бургас ще имат неповторимата опция да показват своята поддръжка и взаимност към една благородна идея – да оказват помощ на дребната посредством трансплантация на сърце.

Амая Абрашева. Снимка: Габрилева Василева, Фейсбук

Инициативата, проведена от Николай Кючуков и, носи посланието за социална отговорност и човечност, като приканва всички да вземат участие в „ Щафетата на положителното “ . Благородното събитие е подкрепено от структурата на Политическа партия „ Единение “-Бургас.

То ще започва в 10:00 часа на 25 февруари на паркинга до „ Сакса бийч “, където участниците ще могат да се включат и да дарят средства за лекуването на Амая . Маршрутът, който стартира от паркинга на Северен плаж, минава през „ Сакса бийч “ до Морско казино и се завръща назад. 

Организаторите са планували особено място за събиране на дарения , с цел да улеснят всеки, който желае да поддържа идеята. За тези, които не могат да участват на бягането в неделя , има планувана опция за подаяние и по време на обичайното съботно тичане от 5 км , което също стартира в 10:00 часа с местоположението от „ Пантеон “-а . След съботното събитие кутията за дарения ще бъде преместена в „ Парк Арена “ ОЗК, където ще се организира шампионат по плуване , предоставяйки спомагателна опция за присъединяване в идеята.

„ Бягай за сърцето на Амая “ е повече от благотворително събитие. То е проява на общностна мощ и добрина. Всяко подаяние, без значение от неговия размер, е стъпка напред към спасяването на живота на Амая .

Организаторите приканват всички, които могат да се причислят към тази идея – да бягат дружно или да дарят, с цел да покажат, че добротата и съпричастността могат да трансформират ориси. Ако желаете можете да дарите средства и посредством:

Банка: Алианц Банк България
IBAN: BG41BUIN95611000707352

Вашето присъединяване и поддръжка могат да бъдат чудото за Амая.

„ Да се обединим и да покажем, че дружно можем да реализираме чудеса “, приканиха уредниците.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР