В неделя Ивет Лалова направи най-силното си бягане на 100

...
В неделя Ивет Лалова направи най-силното си бягане на 100
Коментари Харесай

Ивет Лалова: Мадрид ми носи късмет!

В неделя Ивет Лалова направи най-силното си тичане на 100 м от 2013 година насам и завоюва втора квота за олимпийските игри в Токио 2020 след тази на 200 м. С време 11.08 секунди на финала в Мадрид тя победи настоящата международна шампионка Тори Боуи и покри норматива в дисциплината за международното състезание в Доха по-късно тази година.

Тези 11.08 сек са най-силните на 100 м за Лалова от 2013 година насам, когато тя имаше 11.04 сек. През 2015 година пък тя за последно слиза под 11.10 сек.

Следващият старт за Ивет е в Правец, когато тя ще започва на 100 м и 200 м на Балканиадата за мъже и дами.
View this post on Instagram
A post shared by I L (@ivet_lalova) on Aug 25, 2019 at 5:42pm PDT
През май месец най-бързата ни спринтьорка победи на 200 в в Осака и си завоюва правото да взе участие за пети път на най-големия състезателен конгрес.

Лалова благодари за поддръжката в Мадрид посредством срециално видеобръщение.

“Здравейте от Мадрид! Един емблематичен и очевидно доста късметлийски град за мен, където през вчерашния ден вечерта бягах за олимпийска квота на 100м и норматива за международното пъравенство в Доха през тази година. Невероятен стадион, необикновен шампионат, прелестна организация. Една доста, доста въодушевена и щастлива аудитория, измежду която имаше и доста българи за моя изненада. Имаше и доста български флагове. Благодаря доста! Надявам се да ви видя в Правец след тъкмо една седмица на балканския шампионат”, сподели Ивет.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР