В неделя ГЕРБ даде пресконференция и публично и най-ритуално уби

...
В неделя ГЕРБ даде пресконференция и публично и най-ритуално уби
Коментари Харесай

Цончо Ганев: Днес отново Борисов се изгаври с тях и за капак на всичко в момента водят преговори

„ В неделя ГЕРБ даде конференция и обществено и най-ритуално умъртви своите политически партньори. Стигаме до през днешния ден и през вчерашния ден, когато ПП-ДБ се самоунижиха. Днес още веднъж Борисов се изгаври с тях и за похлупак на всичко сега водят договаряния “, сподели заместник-председателят на „ Възраждане “ Цончо Ганев. 

По думите му има път обратно за договаряния, само че той минава през опрощение от ПП-ДБ

По думите му ПП-ДБ нямат угризения за нищо и сега управлението им не е в пленарната зала, а водят договаряния.

„ Когато е сложено главно искане и бъде задоволено това основният прокурор да го определиш ти, в тази ситуация ГЕРБ, и се съгласят тези, които приказват непрекъснато за правосъдната промяна, стигаме до там, че няма безусловно никакъв диалог за политики. Ако се схванат сега, основният прокурор ще го дефинират ГЕРБ и сътрудниците им ще им го гласоподават. Хората на ГЕРБ във Висш съдебен съвет ще гласоподават по метода, по който кажат техните началници в политическите партии “, разяснява Ганев. 

През последните две седмици Борисов не вдигаше телефона на никой от нас и не участваше в тези договаряния, сподели министър председателят в оставка

„ Възраждане “ сме ясна и безапелационна опизиция и няма да подкрепим каквато и да е настройка за държавно управление в този парламент, съобщи той.

„ Винаги съм казвал, че даже в едно от най-мръсните неща, с които се занимава човечеството – политиката, би трябвало да има морал и граници, които не би трябвало да се прескачат. Когато ги прескочиш, изпадаме в обстановката, в която сме през днешния ден в България “, допълни заместник-председателят на „ Възраждане “.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР