В неделя датското правителство обяви забрана за продажба на алкохол

...
В неделя датското правителство обяви забрана за продажба на алкохол
Коментари Харесай

В Дания ограничават часовете за продажба на алкохол в някои райони

В неделя датското държавно управление разгласи възбрана за продажба на алкохол през нощта в някои региони и възбрана за младите извършители в границите на битката с антисоциалното, два дни преди локалните избори, съобщи БГНЕС.

" Не можем да приемем, че младежите основават неустановеност в целия квартал ", съобщи Астрид Краг, министър на обществените въпроси в обичайно стабилната и мирна страна с население от 5,8 млн. души.
Дания връща зеления документ
Два месеца, откакто анулира всички ограничения против пандемията, Дания върна зеления документ от през вчерашния ден, съобщи в. " Сега ". Документът...

Социалдемократическото държавно управление има намерение да предприеме " ранни и целенасочени ограничения " против избрани младежи, които със своето държание водят до публични вълнения, като им забрани да посещават търговски центрове или гари в предградията в избрани часове, изключително през нощта.

Според полицейско изследване, оповестено през март 2020 година, 85,6 % от датчаните се усещат в сигурност, само че единствено 70,9 % от живеещите във " високорискови " квартали.

Социалдемократите, които могат да изгубят кметския пост в Копенхаген за първи път от 1938 година насам, желаят също по този начин да забранят продажбата на алкохол в магазините сред среднощ и пет сутринта в регионите с " нощен живот ". Баровете и нощните клубове също ще би трябвало да усилят броя на охранителите.

Зоните за нощен живот - които се намират в огромните градове, в това число и в столицата - бяха избрани според нов закон, който влезе в действие през юли и по силата на който избрани извършители могат да получат възбрана за две години да влизат във всички кръчми и улици с висока централизация на питейни заведения.
Отказът на Дания от въглищата ще ѝ коства 15 млн. $
Дания разгласи разпределяне на 100 милиона датски крони (15,55 млн. долара) за последователно унищожаване на въглищата. Съобщението беше направено...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР