В неделя бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов и негови

...
В неделя бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов и негови
Коментари Харесай

Цветанов официално учредява партия Републиканци за България

В неделя някогашният втори в ГЕРБ Цветан Цветанов и негови съидейници ще учредят публично политическа партия " Републиканци за България ".
Принципите, които " Републиканци за България "  ще отстоява са: тъждество, разцвет, либерализъм и правов ред, оповестиха от пресцентъра на партията.
 Цветан Цветанов се извини за думите си няма кой да ме накаже (ВИДЕО) Цветан Цветанов се извини за думите си " няма кой да ме накаже " (ВИДЕО)
Извинявам се за думите си " няма кой да ме накаже ". Това съобщи в предаването " Студио Actualno " някогашният втори в ГЕРБ и водач на партия " Р...
Сред главните цели на партия са – гарантиране на гражданските права на територията на Република България и Европейския съюз, обезпечаване на равни благоприятни условия за всички хора, повишение на качеството на живот и обезпечаването на опция за ускорено икономическо развиване на обособените райони.
Политическа партия " Републиканци за България "  ще реализира задачите си с всички демократични средства и способи, оповестяват още уредниците.
БГНЕС напомня, че тъкмо преди седмица Цветанов показа инициативния комитет за основаване на новата му партия " Републиканци за България ". Той се състои от 89 члена и в него влизат някогашният ръководител на парламентарната комисия по външни работи Джема Грозданова, журналистът от Българска национална телевизия Горан Благоев и известният щангист Благой Благоев.
Цветанов добави, че нарежда плана си в център-дясно, разгласи за приоритет евроатлантическата посока на развиване на страната. Увери, че новата партия няма да е лидерска и няма да е съсредоточена към един човек, " както е било до момента в политическите планове в България ".
 Познати лица измежду учредителите на партията на Цветанов Познати лица измежду учредителите на партията на Цветанов
Бивши членове на ГЕРБ, Съюз на демократичните сили и ДСБ, и даже на Движение за права и свободи са измежду учредителите на политическия план на Цветан Цветанов - “Републиканци за...
" Един план, който би трябвало да отстоява евроатлантическите полезности, евроатлантическата посока, един план, който да даде опция за многообразието, което имаме в България, на етносите, които имаме в страната ни - да бъдем дружно и да няма това опълчване, което следих през всичките тези години, участвайки интензивно в политиката ", съобщи Цветан Цветанов.
В учредителната декларация, прочетена от Горан Благоев, се показва още, че " в този момент България се ръководи без ясна визия за дълготрайно развиване " и се приканва за " прекъсване на опълчването и търсене на диалогичност ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР