В неделя Барселона спечели Суперкупата на Испания в столицата на

...
В неделя Барселона спечели Суперкупата на Испания в столицата на
Коментари Харесай

Завишени коефициенти от WINBET за резултат и голмайстори

В неделя Барселона завоюва Суперкупата на Испания в столицата на Саудитска Арабия, а в сряда е ред на да дефинират носителя на трофея в Италия в Рияд. Двата милански гранда застават един против различен в спор за оценката за първи път от 12 години насам. През 2011 година Милан завоюваха с 2:1 и куриозното е, че един от голмайсторите още е в техните редици.

Е, Златан Ибрахимович няма да е разполагаем в сряда вечер, само че WINBET има специфични, за други изпълнители в мача.

Двата тима отпътуваха в радикално друго въодушевление за Рияд. Интер нямат загуба от Нова година насам и макар че триумфът в събота против Верона бе най-малък като цифрово изражение (1:0), " нерадзурите " към този момент са четвърти и стартират да отварят разлика пред преследвачите за място в Шампионската лига.
 WINBET още веднъж с отличие от Българската федерация по мотоциклетизъм
WINBET още веднъж с отличие от Българската федерация по мотоциклетизъм

Партньорството сред федерацията и компанията продължава към този момент втора година

Милан пък отпаднаха от КупатанаИталия и трябваше да поставят героични старания да спасят равенството като посетители на Лече. Резултатът 2:2 обаче върна разликата от водача в Серия А Наполи на девет точки и запазването на купата стартира да наподобява като фантазия.

Добрата вест за Милан е завръщането на Сандро Тонали - 22-годишният халф изтърпяваше наказване против Лече за насъбрани жълти картони и неналичието му се видя отчетливо. ДивокОриги и Симон Кяер се завърнаха след двумесечно неявяване и също ще са разполагаем в сряда вечер.

Интер се надяват да имат РомелуЛукаку, който към този момент тренира наедно със съотборниците си. Вратарят Самир Хамданович и халфът МарцелоБрозович обаче не отлетяха за Саудитска Арабия поради травми.

С Лукаку или без, единственото несъмнено в офанзивата на Интер е Лаутаро Мартинес. Световният първенец с Аржентина е топ-реализатор за " нерадзурите " с девет попадения за състезание (включително против Верона последния кръг).Всъщност Мартинес бе прецизен в два следващи уикенда, а сред тях и против Парма за Купата на Италия. За сряда вечер уеб сайтът предлага особено повишен коефициент 4.00 * за " Да означи когато и да е - Лаутаро Мартинес ".

От другата страна е Оливие Жиру, който ще опита да усъвършенства върха за най-възрастен изпълнител в мач за Суперкупата. Французинът ще навърши 36 през септември, само че на терена годините му по никакъв начин не си личат. Жиру има пет гола за състезание, четири в Шампионската лига и се регистрира с четири на международното състезание. За него предлагането на WINBET е " Да означи когато и да е - Оливие Жиру " за 4.00.

Иначе в коефициентите за победител в постоянното време Интер имат леко преимущество с 2.63срещу 2.80 за Милан и 3.73 за тъждество (предложения с 0% марж). Регламентът на мача планува продължения и при потребност - дузпи, за установяване на крайния победител. Такива не се е налагало да се извършват от 2016 година и несъмнено си коства да се обмисли сюжетът " Ще има ли премахване с дузпи - Да " за 6.00.

И не на последно място: в последните девет милански дербита бяха регистрирани общо три сухи мрежи. " Двата тима да отбележат - Да " е оценено на 1.72.

Внимание: Участието в хазартниигри и спортни залози не е самозабавление и криерискотразвиваненахазартназависимост!

* Коефициентите подлежат на смяна. За актуaлните коефициенти, апелирам посетете .
 Милан и Леао си стиснаха ръцете за нов контракт
Милан и Леао си стиснаха ръцете за нов контракт

Ще получава 7 милиона евро на сезон

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР