В неделя, 5 февруари, предаването 120 минути“ бе с издание

...
В неделя, 5 февруари, предаването 120 минути“ бе с издание
Коментари Харесай

“120 минути” от Брюксел привлече над половин милион зрители


В неделя, 5 февруари, предаването „ 120 минути “ бе с издание от сърцето на Европа – Брюксел. В специфичното студио водещият Светослав Иванов посрещна извънредни посетители и показа тематиките, които засягат всички ни – от мястото, където се взимат решенията.

Предаването стартира с обичайния „ Коментар на водещия “.

Европа е тук. Но тя е друга. В навечерието на първата годишнина от началото на войната в Украйна, Европа се сбогува с илюзии, които бяха живи в продължение на десетилетия. Въпросът е - ние с кои илюзии се сбогувахме в последната година “ - какво сподели Светослав Иванов за всички тези етикети, които през годините се лепят на България – вижте цялото.

Програмата на bTV в неделния следобяд е предпочетена пред другите две национални малките екрани, сочат данните на ГАРБ, съгласно които 535 хиляди души са наблюдавали цялото предаване.

Най-гледаната част от „ 120 минути “ бе дебатът сред българските евродепутати в 18:30. В студиото в Брюксел седнаха Петър Витанов - група на Прогресивния алианс на социалистите и демократите, Андрей Новаков - Европейска национална партия, Ангел Джамбазки - европейски консерватори и реформисти, и Илхан Кючук от групата " Обнови Европа ". Техният диалог е привлякал най-много от 751,800 българи пред дребния екран*. Какво мислят те за войната, еврото и Северна Македония – по европейски.

Втората най-гледаната тематика е по отношение на. Над 400 млн. лв. от първия транш от Плана за възобновяване и резистентност са ориентирани към възстановяване на сградния фонд. „ Става въпрос за дълбоки реновации, промяна на вътрешните съоръжения на постройките, на отоплителните системи, на уредите за отопление “ посочи в специфичното студио на „ 120 минути “ Цветелина Пенкова – европейски народен представител от групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите. Разговорът на Светослав Иванов с нея бе излъчен във времевия слот 17:28-17:35, като 584,400 фенове на bTV са го проследили*.

Останалите посетители бяха заместник-председателят на Европейска комисия, посланикът на Украйна в Европейски Съюз, заместник-началникът на отдел " Европейски фонд за защита ", шведският евродепутат и , един от най-известните гръцки артисти, сега евродепутат.

Кореспондентът на bTV за европейските институции Десислава Минчева-Раул потърси отговор на въпроса за какво Европа и България. Журналистите Светослав Иванов, Десислава Минчева-Раул, Момчил Инджов и Георги Готев атмосферата в европейските институции, дневния ред на България и Европа и какво се крие зад " Катаргейт ".

*По данни на ГАРБ за 05.02.2023 година, публика 4+, времеви
слот 16:30-19ч.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР