В неделя, 29 октомври, светът осъмна с новината за смъртта

...
В неделя, 29 октомври, светът осъмна с новината за смъртта
Коментари Харесай

Кой в кралското семейство скърби за Матю Пери

В неделя, 29 октомври, светът осъмна с новината за гибелта на Матю Пери. Актьорът е обожаван от милиони поради ролята си на Чандлър от сериала " Приятели " и загубата му в действителност е шокираща.

Много артисти, артисти и други обществени персони използваха обществените медии, с цел да показват тъгата си и да изкажат съболезнования на фамилията на Пери. Между тях се оказа и непредвиден член на английското кралско семейство.

Сара Фъргюсън показа в профила си в Instagram две фотоси, на които е в компанията на актьорите от " Приятели ". На първата някогашната брачна половинка на принц Андрю е с Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Дейвид Шуимър, Мат Лебланк и Матю Пери на снимачната площадка на сериала.

На втората е само Лебланк и Пери в Лондон. Снимките са от четвърти сезон на " Приятели ", когато част от действието се придвижва в английската столица, а Фъргюсън има епизодично присъединяване.

" Спомням си, че бях разчувствана да срещна подобен естествен гений, комедиант и брилянтен артист. Трагедия е да те загубим толкоз рано, почивай в мир, скъпи... Дарил си наслада и смях на толкоз доста хора ", гласи посланието на херцогинята на Йорк.

Епизодът с присъединяване на Сара Фъргюсън в " Приятели " се назовава The One with Ross`s Wedding, а самата тя е уверена да се включи от двете си дъщери - принцесите Йожени и Беатрис, които са огромни почитатели на сериала, пишат Hello.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР