В неделя, 29 декември, ще се проведат местните избори, но

...
В неделя, 29 декември, ще се проведат местните избори, но
Коментари Харесай

Ел Голеадор добре знае как се побеждава Лудогорец

В неделя, 29 декември, ще се проведат локалните избори, само че хората в Разград, а и тези от Пазарджик, ще могат да " дадат своя избор " и на " Хювефарма Арена ". Там треньорът Любослав Пенев ще изведе Хебър против Лудогорец. И ще се опита още веднъж да препъне първенците. Всъщност салдото на Ел Голеадор отпред на Литекс, ЦСКА, Царско село, ЦСКA и ФК ЦСКА 1948 против " орлите " е позитивен. Той е водил изброените тимове 14 пъти против разградчани в шампионата, купата и Суперкупата, като има 4 победи, равенствата са 7, а загубите 3, при голова разлика 16-19.

Още в първия си конфликт с Лудогорец Пенев ликува. На 24 октомври 2011 година Литекс надделява противника с 2:1 в Ловеч за състезание. През сезон 2014/15 прави 0:0 отпред на ЦСКА на " Армията " в турнирен мач. През 2018/19 с ЦСКА пък печели с 1:0 в Разград 1/4-финал за купата, а по-късно 0:0 вкъщи за шампионата. През 2020/21 прави малко предстоящо 1:1 на " Хювефарма Арена " с Царско село, като същият резултат се получава и в София. Между двата дуела от Първа лига обаче позволява първа загуба - 1:2 за купата. Тоест губи едвам 6-ия конфликт с орлите.

През пролетта на 2021-ва Пенев още веднъж се завръща на " Армията ", а Лудогорец му сърба попарата - 1:1 в София и 2:1 в Разград на полуфиналите за купата, след което е извоюван трофеят. В шампионата пък той хвърля сериозен пердах на съперника - 4:1 в столицата, въпреки и в протоколен дуел в плейофите.

През сезон 2021/22 обаче Ел Голеадор изживява тежки моменти против разградчани - 0:4 в конфликта за Суперкупата, последвано от ново 0:4 в Разград, само че този път като треньор на Царско село. През предходната есен обаче от пейката на ФК ЦСКА 1948 не загуби и двата конфликта с Лудогорец - 2:2 в Бистрица и 1:1 на " Хювефарма Арена ".

С оглед на тази статистика няма да е изненадващо, в случай че Хебър успее да открадне нещо в неделя. Просто Любо Пенев знае цаката на орлите.
 Любо Пенев загуби най-опасния си състезател за гостуването в Разград
Любо Пенев загуби най-опасния си състезател за гостуването в Разград

Георги Николов пропуща мача заради наказание
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР