В неделя, 22 септември, BBC One излъчиха и последния шести

...
В неделя, 22 септември, BBC One излъчиха и последния шести
Коментари Харесай

Изтритата сцена от Peaky Blinders

В неделя, 22 септември, BBC One излъчиха и последния шести епизод от пети сезон на Peaky Blinders . Думите няма да ни стигнат, с цел да опишем какъв брой харесваме сериала, само че не е и нужно да го вършим, тъй като всеки, докоснал се до него, схваща какво изпитваме.
 Peaky Blinders, Килиън Мърфи и какво ни е подготвил пети сезон на сериала
Борбата на семейство Шелби продъжлава

Какво ни е подготвил петият сезон на Peaky Blinders

Хубавото е, че основателят му - Стивън Найт, е планувал още два сезона, само че за момента не знаем по кое време да ги чакаме, което малко ни изнервя. Все още обаче ни държи влага видяното в пети сезон. В него Томи Шелби (Килиън Мърфи) стартира да пуска дълбоки корени в политиката, печелейки вниманието на доста рискови хора.

Сред тях се оказа и Осуалд Моузли (Сам Клафлин) - създателят на фашистката партия във Англия. Финалният епизод беше доста под напрежение, а се оказа, че от него има и изрязана сцена. Ако към момента не сте гледали целия сезон, или последния епизод, би трябвало да предупредим, че следват леки сюжетни разкрития .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Peaky Blinders (@peakyblindersofficial) на Сеп 21, 2019 в 1:00 PDT

В шести епизод трябваше да забележим по какъв начин рискованият проект на Томи да отстрани Моузли ще бъде изпълнен. За негова жал обаче той беше осуетен, само че по този начин и не разбрахме от кого.

Пред подкаста на BBC - Obsessed With Peaky Blinders, режисьорът на сезона Антъни Бърн сподели, че в действителност са снимали сцена, в която излиза наяве кой е предал Томи Шелби.
 Дейвид Бекъм, Peaky Blinders и на кой сериал е почитател футболистът
На кой сериал е почитател Дейвид Бекъм

Още един обожател на страхотния Peaky Blinders

При обработването обаче е сметнал за по-добре тази сцена да бъде изтрита, тъй като, в случай че Томи не знае кой го е предал, значи и ние, феновете, не трябва да знаем.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Peaky Blinders (@peakyblindersofficial) на Сеп 15, 2019 в 1:59 PDT

Тази развръзка, несъмнено, докара Шелби до безумство и го накара да мисли, че е намерил човек, който не може да победи. Антъни Бърн разкри, че в шести сезон ще разберем кой е предателят, както и ще се срещнем със фамилията на Джина Грей (Аня Тейлър-Джой) и хора от обкръжението на Моузли, написа Digital Spy.
 Peaky Blinders, Килиън Мърфи и какво ни е подготвил пети сезон на сериала
Борбата на семейство Шелби продъжлава

Какво ни е подготвил петият сезон на Peaky Blinders

Ще приключим с догатката на Бърн, че най-рано можем да забележим новия сезон при започване на... 2021 година Тази вест несъмнено няма по какъв начин да ни радва, само че Peaky Blinders е от сериалите, за които си заслужава да чакаме, в случай че би трябвало и пет години.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР