В неделя, 2 април, ни очакват пети поредни предсрочни парламентарни

...
В неделя, 2 април, ни очакват пети поредни предсрочни парламентарни
Коментари Харесай

Парламент 49 – зад кадър: Как екипите на bTV се подготвят за изборния маратон

В неделя, 2 април, ни чакат пети следващи предварителни парламентарни избори. Екипите на bTV работят на терен, с цел да приготвят всичко за 17-часовия избирателен маратон – в ефир и цифров.

На емблематичното за столицата София място – Ларгото се построява специфична сцена. Именно там ще оживеят и първите резултати от изборите по невъобразим за феновете метод.

 Парламент 49 - зад кадър Снимка: Ладислав Цветков

Над 100 души механически екип: инженери, оператори, осветители, асистенти, декоратори, фотографи, монтажисти, асистент-режисьори, монтажисти, озвучители, тонрежисьори, водачи, графици, IT експерти, VZRT експерти, публицисти.

Снимка: Ладислав Цветков

Всеки един от екипа – лицата, които познавате от екрана и редица други, които постоянно стоят в сянка, само че са скъпи, всеки един знае своята роля . Нищо, че фенове и онлайн консуматори постоянно не осъзнават какъв брой човешки старания се крият до момента в който се стигне до хубав, пълностоен и професионален артикул.

Снимка: Ладислав Цветков

Част от водещите, които ще отразяват предварителния парламентарен избор, са репортерът Ванина Недкова, водещият Иван Георгиев и водещата Мария Цънцарова, а всички кореспонденти и репортери на bTV ще бъдат на терен, с цел да предават най-важното от изборния ден.

Снимка: Ладислав Цветков

Дигиталният екип на btvnovinite.bg приготвя своето особено студио зад кадър, което ще разкрие детайли от кухнята на малкия екран, ще беседва с извънредни посетители и ще даде още по-дълбок взор над изборната конюнктура.

Очаквайте ни в неделя – телевизионното ни студио стартира тъкмо в 7 ч. сутринта.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР