В неделя, 18 юни, стана ясно, че туристическата подводница Титан,

...
В неделя, 18 юни, стана ясно, че туристическата подводница Титан,
Коментари Харесай

Какво свързва Чарлз с изчезналата подводница

В неделя, 18 юни, стана ясно, че туристическата подводница " Титан ", отправила се към останките на кораба " Титаник ", е изчезнала. На борда й има петима индивида, платили за това премеждие по 250 хиляди $.

Един от тях е британско-пакистанският предприемач Шахзада Дауд дружно с 19-годишния си наследник Сюлейман. И тъкмо те са повода крал Чарлз Трети живо да се вълнува от развиването на интервенцията по откриването и спасяването на " Титан ".

48-годишният Дауд от години е измежду донорите на Тръстът на принца, както и на Британския азиатски концерн. Чарлз е наредил да бъде държан в течение с всяко ново развиване по интервенцията, оповестяват от Hello.

" Тръстът на принца има дългогодишни връзки с Шахзада Дауд и неговото семейство. Шокирани сме от тази ужасна вест, молим се за избавление и мислим за фамилията му в този сложен миг ", споделя изпълнителният му шеф Уил Строу.

Освен татко и наследник Дауд, на борда на " Титан " са английският милиардер Хамиш Хардинг, френският откривател Пол-Анри Наржеоле и Стоктън Ръш, изпълнителният шеф на OceanGate - компанията, която провежда подводните екскурзии.

Според информацията на Военновъздушни сили последните ресурси от О2 на борда на " Титан " ще бъдат изчерпани в четвъртък сутринта, 22 юни, към 9 часа сутринта българско време.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР